18 november 2020

Välkommen till den första digitala Bazaren

Den 3-4 december 2020 blir rekryterings- och utbildningsmässan Bazaren för första gången digital. Missa inte chansen att besöka Sveriges största mässa för jobb och utbildning.

Sockholm Waterfront

Bazaren är ett väl inarbetat koncept som årligen har lockat ca 10 000 besökare. Intresset och behovet av en mötesplats där arbetsgivare, utbildningsanordnare och andra organisationer kan möta arbetstagare och potentiella studeranden är stort. Med den pågående pandemin har det behovet ökat ytterligare samtidigt som det just nu inte är möjligt att anordna en fysisk mässa. För att tillgodose det ökade behovet erbjuder vi nu en digital mässa.

Bazaren är en mässa för dig som söker jobb eller utbildning. Under två dagar får du möjlighet att lära känna ett 60-tal arbetsgivare och utbildningsanordnare. I utställarnas montrar kan du få veta mer om organisationerna, hitta lediga jobb och ställa frågor direkt till företagen i deras chatt. På stora scenen kommer du också kunna se ett flertal webbinarier som kan hjälpa dig att ta dig in på arbetsmarknaden.

För mer information och biljettbokning:

Bazarens webbplats Länk till annan webbplats.

Bazarens samarbetspartners
Sidan publicerad av: vuxenutbildningen@tyreso.se
Senast uppdaterad: 7 oktober 2021