Jobba hos oss

Sommarjobb för ungdomar

Du som är 16 eller 17 år gammal och folkbokförd i Tyresö är välkommen att söka sommarjobb hos Tyresö kommun. Platserna fördelas inom kommunala verksamheter och du kan få arbeta på förskolor, äldreboenden, vaktmästerier eller med parkskötsel.

OBS! Ansökningstiden har gått ut. Informationen nedan är det som gällde 2019. Information om sommarjobb 2020 kommer inom kort.

Kommunen ordnar cirka 100 platser varav 40 stycken fördelas till sommarjobbsprojektet ”Tillsammans för Granängsringen”.

Bor du i Granängsringen och vill sommarjobba med att göra ditt område tryggare och trivsammare? I sommar kommer 40 ungdomar få chansen att jobba i Granängsringen med olika projekt som gör området bättre. Vi kommer att måla, klippa gräs, kratta, snickra, plantera och mycket mer.

Vi arbetar tillsammans i mindre arbetsgrupper under ledning av projektledare, utbildade gruppledare och olika yrkesmän. Alla som jobbar i projektet i sommar ska känna ökad stolthet och ägandeskap för området!

Är du över 18 år och vill jobba som gruppledare i projektet? Läs mer och sök tjänsten på www.tfg.nu länk till annan webbplats

Sommarjobben fördelas på tre perioder

  • 17 juni–5 juli 2019 (varav 20 platser till ”Tillsammans för Granängsringen”)
  • 8–26 juli 2019 (varav 20 platser till ”Tillsammans för Granängsringen”)
  • 29 juli–16 augusti 2019

Arbetstider och lön

Du får jobba max 90 timmar totalt under perioden, vanligtvis 6 timmar per dag. Lönen är cirka 93–99 kronor i timmen beroende på din ålder.

Ansökan

Du kan ansöka om sommarjobben under perioden 11 februari–11 mars 2019. Eftersom efterfrågan ofta är större än tillgången lottas platserna ut. I slutet av mars får du svar på din ansökan. OBS! Ansökningstiden har gått ut.

Sidan publicerad av: hr@tyreso.se
Senast uppdaterad: 5 november 2019
Upp