Intervju med Abbas Reyhanian Mashhadi

Abbas Reyhanian Mashhadi började i Tyresö kommun som fritidsledare år 2006. Under sin tid i kommunen har han förutom fritidsledare arbetat som projektledare, ungdomscoach, handläggare och verksamhetsansvarig. Idag arbetar Abbas som medieproducent på kommunikationsstaben.

Bild på man hållandes kamera

Hur kan en dag på Tyresö kommun se ut för dig?

Ett informativt morgonmöte med dom bästa kollegorna i stan därefter planering inför kommande uppdrag inom film/streaming. Filmning, fotografering eller flyga drönare är också en återkommande arbetsuppgift, för att inte glömma bort en hel del kreativ film- och fotoredigering.

När känner du glädje och engagemang i ditt jobb?

När jag har skapat kommunikation till våra kommuninvånare genom film/video men även när jag hjälper/stöttar mina kollegor i deras kommunikationsarbete internt som externt. Kreativiteten i mitt arbete, känslan av att vara en del i maskineriet och känna att min kompetens är viktig är mitt bränsle för min glädje och engagemang. Och naturligtvis ha roligt tillsammans med mina arbetskamrater.

Vad tror du att andra inte vet om Tyresö kommun som arbetsplats?

Sammanhållningen i kollegiet, det starka drivet från kollegorna att göra ett bra jobb för kommuninvånarna men framförallt all kunskap som kollegorna besitter inom olika områden.

Varför tycker du andra ska söka jobb på Tyresö kommun?

Tyresö kommun är en modern arbetsplats med kompetenta medarbetare där utveckling står i fokus! Här trivs nya tankar!

Sidan publicerad av: hr@tyreso.se
Senast uppdaterad: 27 december 2021

Hitta på sidan