Viktigt om e-tjänster och e-post!

Publicerad: 21 januari 10:29

Har du använt kommunens e-tjänster eller skickat e-post till kommunen någon gång mellan torsdag 16 januari kl 08.00 till och med måndag 20 januari kl 16.00? Då kan du behöva skicka om e-tjänsten eller e-postmeddelandet.

Behöver du skicka om? Läs mer här

Skolmaten

I Tyresös grundskolor lagas maten på plats i eget kök. Det serveras ett rikt salladsbord och minst två olika alternativa rätter varje dag. För de elever som går på fritids serveras frukost och mellanmål.

Varje skola har sin egen matsedel och alla menyer går att hitta på webbplatsen Din skolmat, samt i Skolmatsappen som går att ladda ner till alla smartphones.
Din skolmatlänk till annan webbplats

Du hittar även våra grundskolors matsedel direkt i lärplattformen VKlass.

Minst 30 procent av de råvaror som köps in är ekologiska och vi arbetar för att minska vårt klimatavtryck genom att servera vegetariska alternativ.

Specialkost

Specialkost erbjuds elever enbart när det finns medicinska skäl. Av säkerhetsskäl behöver vi ett läkarintyg/journalföring/intyg från skolsköterska tillsammans med denna blankett. Om ditt barn har behov av specialkost i skolan, fyller du i blanketten nedan och lämnar den tillsammans med intyg till din mentor.

Blankett för specialkost

Sidan publicerad av: Helena Törnqvist
Senast uppdaterad: 10 september 2019
Upp

Hitta på sidan