Informationskanaler

Om du är elev

Här kan du som är elev i någon av Tyresös kommunala skolor nå startsidan för alla digitala tjänster du behöver för ditt skolarbete. Du har bland annat tillgång till e-post och verktyg för att skapa, kommunicera och dela information.

Startsidan för skolans digitala tjänsterlänk till annan webbplats

Om du är vårdnadshavare

Skolorna i Tyresö kommun använder sig av olika system och e-tjänster. Här finner du övergripande information om var du hittar vilken information.

På vår sida Skolans e-tjänster - guider och information, hittar du länkar och mer detaljerade förklaringar till de vanligaste informationskanalerna och tjänsterna som du som elev eller vårdnadshavare behöver. Där finns också guider till några av systemen.

Skolans e-tjänster - guider och informationlänk till annan webbplats

Tyreso.se - om skolan

På tyreso.se hittar du information och nyheter om kommunen som är av allmänt intresse. Här finner du kort information om samtliga kommunala grundskolor och länkar till skolans övriga kommunikationskanaler. Här finns också länkar till samtliga friskolor i kommunen.

Tyresös grundskolor

Sites - om skolan och klassen

Flera av Tyresös skolor använder sig av Google Sites. I Sites hittar du det som berör klassen/arbetslaget. Lärarna ansvarar själva för att lägga upp lektionsmaterial, veckobrev, händelser och annan information som hjälper eleverna i skolarbetet. Observera att inte alla skolor använder sig av Sites. Länk till Google Sites får du från respektive skola.

Unikum - om eleven

I Unikum hittar du information som rör elevens lärande. Här finns betygsgrundande bedömning, underlag för utvecklingssamtal och annan information som handlar om elevens utveckling. Du som vårdnadshavare loggar in i Unikum via mobilt bankID eller sms.

Logga in i Unikumlänk till annan webbplats

Sidan publicerad av: Helena Törnqvist
Senast uppdaterad: 7 maj 2018
Upp