Viktigt om e-tjänster och e-post!

Publicerad: 21 januari 10:29

Har du använt kommunens e-tjänster eller skickat e-post till kommunen någon gång mellan torsdag 16 januari kl 08.00 till och med måndag 20 januari kl 16.00? Då kan du behöva skicka om e-tjänsten eller e-postmeddelandet.

Behöver du skicka om? Läs mer här

Timvikarie i förskolan och fritidshem

Barn och personal på Skrindans förskola.

Vill du ha ett omväxlande arbete där du möter nyfikna barn? Som timvikarie i Tyresö kommuns förskolor eller fritidshem är du en värdefull tillgång för verksamheten och för våra barn, och de är en värdefull erfarenhet för dig. 

Vi har 24 förskolor och 11 fritidshem belägna i alla Tyresös kommundelar. Förskolorna och fritidshemmen är olika stora och har olika pedagogisk inriktning. Gemensamt för alla förskolor och fritidshem är viljan att utvecklas och ta tillvara på barnens intresse och nyfikenhet.

Hos oss erbjuds du en stimulerande arbetsplats med goda kollegor där du får möjlighet att utvecklas och ta eget ansvar.

Som korttidsvikarie i Tyresös kommunala förskolor eller fritidshem tillhör du bemanningsenheten, som är en central enhet som anställer, administrerar och förmedlar vikarier till våra förskolor och fritidshem.

Vem är du?

Det passar dig att arbeta flexibelt och du har barnens bästa för ögonen. Vi värdesätter att du kan samarbeta, är serviceinriktad och lojal, har empatisk förmåga samt personlig mognad och integritet.

Du behöver visa upp ett giltigt utdrag ur belastningsregistret innan anställning.

Du väljer när du vill jobba

Du planerar själv din tillgängliga tid och lägger in dagar och tider när du kan arbeta i vårt administrativa system.

Intresserad?

Läs mer om att vikariera i förskola eller fritidshem i vår jobbportal


Sidan publicerad av: Helena Törnqvist
Senast uppdaterad: 12 december 2019
Upp