Starta eget

Vill du starta och driva ett eget företag? Här får du några tips om vart du kan vända dig för att få stöd.

Nyföretagarcentrum

Tyresö kommun samarbetar med Nyföretagarcentrum. Du som funderar på att starta eget kan vända dig dit för att få kostnadsfri rådgivning.

Nyföretagarcentrum Nacka Värmdö Tyresö Länk till annan webbplats.

Etableringsforum – för dig som söker mark och lokaler

Etableringsforum underlättar för företag att komma i kontakt med Tyresö kommun och att etablera sig här. Det gäller både Tyresöföretag som vill växa och företag som kommer utifrån. Tanken är att du som företagare ska bli lotsad rätt redan från början.

Verksamt.se

En webbplats för dig som vill hitta information från flera myndigheter på samma plats. Dessa fyra myndigheter har samlat sin information och service här: Skatteverket, Tillväxtverket, Bolagsverket och Arbetsförmedlingen.

verksamt.se Länk till annan webbplats.

Skatteverket

Skatteverket bjuder in till informationsträffar för dig som är ny företagare. Här får du veta hur det fungerar med skatterna i ett företag och hur du kan använda Skatteverkets digitala tjänster. Du har också möjlighet att få svar på dina frågor. Du bokar din plats här:

Skatteverkets informationsträffar Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Tillväxtverket

Tillväxtverket arbetar för fler och växande företag samt ett hållbart och konkurrenskraftigt näringsliv i alla delar av landet. Här hittar du information du behöver för att driva, utveckla och starta företag.

Tillväxtverket Länk till annan webbplats.

Sidan publicerad av: servicecenter@tyreso.se
Senast uppdaterad: 19 september 2022