Företagande

För dig som är företagare och för dig som vill starta och driva företag i Tyresö. Här finns information om mark och lokaler, vilka tillstånd som behövs samt kontaktuppgifter till näringslivschef.

Om företagande i Tyresö

 • Företagande i Tyresö

  I Tyresö kommun satsar vi på att skapa ett bra företagsklimat, både för etablerade företag och för dig som vill göra din dröm verklig. Det ska vara enkelt för dig som företagare att verka i Tyresö. Vi arbetar nära våra företagare och strävar efter att erbjuda bästa möjliga service.
 • Starta och driva företag

  Här har vi samlat information till dig som redan är företagare och dig som vill starta företag, om vart du kan vända dig för att få information och hjälp. Har du andra allmänna frågor om tillstånd eller till vem man ska vända sig med en fråga, kontakta gärna Servicecenter som kan svara på de flesta frågor som har med kommunens service att göra.
 • Mark och lokaler

  Tyresö kommun har flera företags- och industriområden avsedda för verksamhetsetablering. Letar du ledig mark och lediga lokaler i Tyresö och närliggande kommuner kan du söka via en webbtjänst.
 • Jobb och praktik

  En praktikplats kan vara ett värdefullt steg ut i yrkeslivet. Särskilt för personer som behöver lite extra stöd att ta sig in på arbetsmarknaden. Tyresö kommun matchar praktikanter med företag, organisationer och offentlig förvaltning, men tar även emot studenter som söker praktikplatser eller extrajobb.
 • Tillstånd, tillsyn och avfall

  Här hittar du information om olika tillstånd som du kan ansöka om som näringsidkare.
Sidan publicerad av: kommunikation@tyreso.se
Senast uppdaterad: 6 februari 2024

Hitta på sidan