Kultur- och idrottsgalan 2019 – nu i två akter

Först prisutdelning – sedan party, mingel, mat och dans. Så kan man sammanfatta Kultur- och idrottsgalans uppdaterade koncept. Fredag den 15 mars klockan 18.00 är det dags att rulla ut röda mattan och hylla människor som på olika sätt har gjort fina insatser för sin förening och för Tyresö.

Kultur- och idrottsgalans logotyp.

För nionde året i rad arrangerar Tyresö kommun en gala för att uppmärksamma föreningslivet och dess ideella krafter. Kultur- och idrottspriserna delas ut i 10 kategorier där många Tyresöbor bidragit med tips på sina favoriter. En jury från kultur- och fritidsnämnden nominerar tre personer eller föreningar i varje priskategori och utser även de slutgiltiga vinnarna.

Här är namnen på de som nominerats i de olika kategorierna

Tyresö kommuns kulturstipendier delas också ut på galan.

Här är namnen på stipendiaterna

Galakvällens program

I år kommer festligheterna se lite annorlunda ut mot vad den trogna galapubliken är van vid. Under första akten slår man sig ner i Forellscenens sköna fåtöljer och riktar uppmärksamheten mot de föreningar, idrottare och kulturpersonligheter som nominerats i de olika kategorierna. Vem som slutligen kammar hem äran och prischecken avslöjas först under kvällen – olidligt spännande! Tyresö kommuns kulturstipendium 2019 delas också ut. Prisutdelningarna varvas med tal, musik och underhållning.

Andra akten går av stapeln inne i Tyresö centrum, där torget gjorts om till festplats med servering, discogolv och scen. Lättare mat och alkoholfri dryck ingår i biljettpriset, och restaurang Green Bull har vin och öl till försäljning för den som så önskar. Bandet Special 99 fixar partystämningen! För alla danssugna bjussar de på ett helt set med partycovers – här kan man verkligen shaka loss. Och har man inte fått nog efter det fortsätter musiken till midnatt.

Hålltider

18.00 Insläpp på Forellscenen, Bollmora torg, snacks och dryck
18.30 Prisutdelning och underhållning
20.00 Publiken flyttar sig till Tyresö centrum (250 meter)
20.30 Lättare mat och mingel
22.00 Special 99 – kvällens liveorkester spelar partycovers
22.45 Mer musik och dans
24.00 Galan avslutas – god natt!

Biljetter

Biljetterna kostar 200 kronor per person. Förköp dina biljetter senast 8 mars.
OBS! Begränsat antal platser. I priset ingår en helkväll med prisutdelning, lättare mat (tänk ”mingeltallrik”), alkoholfri dryck, kaffe och kaka samt underhållning.

OBS! För tillträde till kultur- och idrottsgalan krävs uppvisande av biljett. Biljetten/biljetterna skickas till kontkatpersonen som uppgavs i bokningen.

När du köper biljetter, väljer du om du betala med kort eller om du vill få en faktura. Max 15 biljetter/bokning. Önskas fler biljetter, kontakta fritid@tyreso.se

Sidan publicerad av: Kristina Erdholm
Senast uppdaterad: 22 februari 2019
Upp