Få meddelande vid störning

Här kan du kontrollera att dina kontaktuppgifter finns tillgängliga, så att du kan få sms eller talmeddelande vid störningar som rör din fastighet. Finns de inte det kan du själv registrera dina kontaktuppgifter, så att du får meddelande till exempel då dricksvattnet behöver stängas av.

Kommunen har en tjänst för att skicka sms eller lämna talmeddelande till telefoner som är registrerade på adresser inom ett område som drabbats av störningar.

Du får meddelande om du är offentligt registrerad på en adress

Det verktyg kommunen använder för utskick vid störningar hämtar mobilnummer från teleoperatörernas databas. Den kan bara hämta nummer från abonnemang som är tillgängliga för söktjänster (så som t.ex. Eniro och Hitta). Är du skriven på en adress samt har en mobiltelefon som är offentligt registrerad på samma adress så kommer du automatiskt att få våra sms-utskick om ditt område berörs. Du kan kontrollera att dina kontaktuppgifter finns på din adress genom att fylla i formuläret nedan. Kontrollera att uppgifterna stämmer och ändra vid behov.

Du som vill ha aviseringar till ytterligare/annan telefon

Om du till exempel har skyddat nummer, oregistrerat kontantkort eller äger fritidshus i kommunen, kan ta del av våra utskick genom att registrera dina uppgifter i formuläret nedan. Sms-tjänsten är också bra för dig som äger flera fastigheter, eller som vill få information om driftstörningar hos till exempel äldre anhöriga eller obemannade anläggningar eller har en tjänstemobil.

Fyll i kontaktuppgifter

Sidan publicerad av: Samhällsbyggnadskontoret
Senast uppdaterad: 7 november 2023