Aktuella arbeten

Här hittar du aktuella störningar inom väg och vatten samt planerade väg- och VA-arbeten.

Följ oss via twitter och få information om aktuella arbeten och störningar, twitter.com/tyresogatorlänk till annan webbplats.

Vi har en SMS-tjänst där mobiler får sms och fasta telefonnummer blir uppringda. Vi använder oss av en tjänst som plockar information från UMS (nummer registrerade i det område vi pekar ut). Gäller endast privata abonnemang som är knutna till rätt adress. För att du ska bli aviserad via SMS eller röstmeddelande behöver du kontrollera att ditt nummer är kopplat till den adress/de adresser du önskar, det kan du göra via länken nedan.
Anmäl ditt telefonnummerlänk till annan webbplats

Inloggning och registrering – Steg för steg

Aktuella arbeten i kommunen

 • Vattenläcka Marsvägen

  En vattenläcka på Marsvägen gör att vi från cirka klockan 16:00 till cirka 22:00 måste stänga av vattnet. Sms har gått ut till berörda.
 • Vattenavstängning Stensötegången

  Vattnet kommer stängas av till och från till fastigheterna under måndag och tisdag, den 14 och 15 oktober.
 • Ny gång- och cykelbana på Njupkärrsvägen

  På Njupkärrsvägen mellan Skogsängsvägen och Farmarstigen/Lupingränd anlägger vi en gemensam/dubbelriktad gång- och cykelbana. Arbetet beräknas på året ut.
 • Markundersökning längs Wättingestråket

  De två sista veckorna i augusti kommer vi att göra markundersökningar på platser längs Wättinge gårdsväg. Vi kommer att borra för att ta prover på marken och jordlagren i området. Detta görs inför planeringen av en ny förskola och för hanteringen av dagvatten från den kommande bebyggelsen i Wättinge.
Sidan publicerad av: tekniska@tyreso.se
Senast uppdaterad: 11 oktober 2019
Upp

Hitta på sidan