Viktigt om e-tjänster och e-post!

Publicerad: 21 januari 10:29

Har du använt kommunens e-tjänster eller skickat e-post till kommunen någon gång mellan torsdag 16 januari kl 08.00 till och med måndag 20 januari kl 16.00? Då kan du behöva skicka om e-tjänsten eller e-postmeddelandet.

Behöver du skicka om? Läs mer här

Aktuella arbeten

Här hittar du aktuella störningar inom väg och vatten samt planerade väg- och VA-arbeten.

Följ oss via twitter och få information om större arbeten och störningar, twitter.com/tyresogatorlänk till annan webbplats.

Felanmälan vatten, avlopp, gator och fastigheter

Akuta fel på kommunens VA-nät, gator och fastigheter efter kontorstid, telefon 08-798 44 44. Slamtömningsjour efter kontorstid, telefon 070-525 40 41

Vi har en SMS-tjänst där mobiler får sms och fasta telefonnummer blir uppringda. Vi använder oss av en tjänst som plockar information från UMS (nummer registrerade i det område vi pekar ut). Gäller endast privata abonnemang som är knutna till rätt adress. För att du ska bli aviserad via SMS eller röstmeddelande behöver du kontrollera att ditt nummer är kopplat till den adress/de adresser du önskar, det kan du göra via länken nedan.
Anmäl ditt telefonnummerlänk till annan webbplats

Inloggning och registrering – Steg för steg

Aktuella arbeten i kommunen

 • Akut vattenläcka på Häggvägen

  Vi kommer att stänga av vattnet för boenden på Häggvägen, mellan Bokvägen och Poppelvägen. Boenden i närområdet kan bli drabbade, med avstängt vatten, eller brunt vatten.
 • VA-arbeten Björkbacksvägen

  Vi utför ledningsarbeten från Bollmora pumpstation över Björkbacksvägen mot Axel Wennergrens väg. Vi gräver i gatan och den kommer att stängas av helt från och med måndag 20 januari.
 • Fjärrvärmearbete på Kumla Allé

  Vattenfall drar fjärrvärme till byggnation av nya skolan i Fornuddsparken.
 • VA-arbeten Fågelvägen

  Omläggning av vatten- och avloppsledningar på Fågelvägen mellan Svalvägen och Slättvägen. Vatten och avloppsledningarna i Fågelvägen är från 1950-talet och i dåligt skick och ska nu bytas ut. Arbetena påbörjades vecka 37 och pågår i cirka 3 månader.
Sidan publicerad av: tekniska@tyreso.se
Senast uppdaterad: 15 januari 2020
Upp