26 april 2020

Föreningsportalen släcks – men inte föreningsinformationen!

Nu har kommunen inte längre en speciell webbplats för föreningar. Men all information finns ändå kvar på webben. Och den är lika lätt att hitta!

För snart tio år sedan lanserades Föreningsportalen, det skulle vara lätt att hitta all information och nyheter om föreningslivet samlat på ett ställe. Detta passade väl in i den webbplats kommunen hade då. 2018 fick Tyresö kommun en ny webbplats, med en helt annan struktur. Det gör att den egna portalen för föreningar är överflödig – all information finns ändå lätt tillgängligt.

Den första maj släckte vi ner portalen. Informationen är flyttad till huvudrubriken Uppleva & Göra under rubriken Förening. Det går också bra att använda direktlänken tyreso.se/forening och portalens direktänk – tyreso.se/foreningsportalen - kommer under en övergångsperiod leda till samma ställe.

Här hittar du allt för och om Tyresös föreningsliv – föreningsregister, föreningsservice, stöd och stipendier och mycket mer. Aktuella nyheter inom området hittar du under Uppleva & Göra.

Sidan publicerad av: Christine Salomonsson
Senast uppdaterad: 1 maj 2020