27 mars 2020

Ändrade öppettider på biblioteket

På grund av personalbrist behöver vi tillfälligt minska öppettiderna på biblioteken i Trollbäcken och Strand. Använd gärna våra digitala tjänster.

Vi är måna om att hålla kommunens bibliotek öppna eftersom de är viktiga för många som behöver biblioteken för att få information och utföra ärenden. Men vi behöver nu tillfälligt ändra öppettiderna på biblioteken i Trollbäcken och Strand till följd av att många medarbetare behöver vara hemma med sjuka barn, eller själva är sjuka. Ändringen gäller perioden 27 mars till 30 april.

Biblioteket i Tyresö centrum hålls öppet precis som vanligt, och vi prioriterar att det ska fortsätta så. Observera att tiderna kan komma att ändras igen beroende på hur personalsituationen ser ut.

Nu är lånetiden förlängd på biblioteken, och du får förseningsavgift först efter 30 dagar. Återlämningslådor finns utanför alla tre biblioteken där du kan lämna tillbaka böcker då biblioteket inte är öppet. Du kan också skicka e-post till biblioteket@tyreso.se eller ringa 08 -578 294 00 och få hjälp med dina biblioteksärenden.

Använd gärna våra digitala tjänster!

Mer information och aktuella öppettider finns på bibliotekets webbplatslänk till annan webbplats

Sidan publicerad av: Christine Salomonsson
Senast uppdaterad: 27 mars 2020
Upp