12 februari 2019

Skidresa med fritidsgårdarna

Tisdag den 26 februari åker Tyresö fritidsgårdar till Romme Alpin på sin årliga skidresa. Ungdomar mellan 12 och 19 år är välkomna att följa med. Anmälan sker på någon av fritidsgårdarna senast 18 februari – och det är först till kvarn som gäller.

Syftet med resan är främst att ungdomarna ska ha kul och lära sig åka skidor, men även att skapa gemenskap mellan ungdomarna från de olika kommundelarna. För de som är nybörjare på skidor finns möjlighet att få stöd av fritidsledarna som visar grunderna i skidåkning.

Resan sker med buss och det finns endast 70 platser, därför är det viktigt att anmäla sig så fort som möjligt för att försäkra sig om en plats.

Datum, samlingsplats och tider. Samling tisdag den 26 februari klockan 06.30 vid Nyboda skolas vändplan. Bussen avgår klockan 07.00 och kommer tillbaka på kvällen cirka klockan 20.30.

Kostnad. Kostnaden är 300 kronor vilket inkluderar bussresa, liftkort och skidutrustning (gäller ej snowboardpaket och twintippaket). Vill man hyra snowboardpaketet kostar det 330 kronor och twintippaketet 370 kronor.

Lunch. Det finns möjlighet att boka en friluftsdagslunch, och man betalar den samtigt som anmälan görs. Välj mellan hamburgare (90 g) med bröd, strips och dryck i Hamburgeriet, pasta och köttfärssås med sallad och dryck i Wärdshuset eller 2 våfflor med dryck i Våffelstugan. Samma lunchkupong kostar 65 kronor och gäller för alla alternativen. Du väljer mat på plats.

Anmälan. Sista anmälnings- och betalningsdatum är måndag den 18 februari. Anmälan och betalning kan göras på samtliga fritidsgårdar.

Ansvarig fritidsledare. Ansvarig för skidresan till Romme är fritidsledaren Ohuru Hallström, telefon 070-488 97 40. Mobilnummer till övriga ledare: 070-488 97 63.

Läs mer om Tyresö fritidsgårdar

Sidan publicerad av: Kristina Erdholm
Senast uppdaterad: 15 februari 2019
Upp