16 januari 2019

Kom till Funkisfestivalen!

Funkisfestivalen 2018

Förra årets succétillställning är tillbaka! Måndagen den 21 januari 2019 är det dags för Funkisfestivalen i Tyresö. Deltävlingen, där tio bidrag tävlar, hålls i Tyresö gymnasiums aula klockan 18 − och du är självklart inbjuden.

Funkisfestivalen är Sveriges största melodifestival för personer med kognitiv eller neuropsykiatrisk funktionsnedsättning. Det här är andra året som Tyresö anordnar tävlingen − och vi kan lova att du bjuds på en festkväll du sent glömmer. Den mest sprakande och energifyllda melodifestival du någonsin upplevt! 

Funkisfestivalen 2018

I Tyresös deltävling kommer tio talangfulla deltagare att sjunga sina låtar, ackompanjerade av en liveorkester. Tillsammans ska vi i publiken heja på och peppa alla på scenen så att taket lyfter. Det blir glitter, glamour och glädje!

Datum: måndag 21 januari 2019
Tid: kl. 18.00
Plats: Aulan i Tyresö gymnasium, Farmarstigen 7.
FRI ENTRÉ

Den person som vinner i Tyresös deltävling går vidare till en av Funkisfestivalens semifinaler, vilka äger rum den 1 och 2 april på Nalen i Stockholm.

Tolv bidrag går sedan vidare från semifinalerna och får tävla i den stora finalen som hålls 26 augusti 2019, på Waterfront Building i Stockholm.

Deltävlingen i Tyresö arrangeras av Tyresö kommun i samarbete med föreningen Funkisglädje.

Läs mer om Funkisfestivalen

Sidan publicerad av: Josephine Uppman
Senast uppdaterad: 22 januari 2019
Upp