19 november 2019

Tyck till om webbplatsen och vinn biobiljetter!

Var med och hjälp oss förbättra tyreso.se! Mellan den 19 november och 19 december kan du tycka till om tyreso.se, kommunens externa webbplats, genom att svara på frågorna i vår webbenkät.

Webbenkät på tyreso.se den 19 nov-19 dec 2019.

Undersökningen riktar sig till alla besökare på tyreso.se. När du besöker webbplatsen öppnas ett pop up-fönster med rubriken ”Hjälp oss och vinn biobiljetter!”.

Tävling! Förslag belönas med biobiljetter

Frågorna tar cirka 2 minuter att besvara. Den som vill kan vara med och tävla om biobiljetter. För att delta i tävlingen behöver man svara på frågan ”Vad tror du är den största utmaningen för Tyresö kommun vad gäller information och e-tjänster det närmaste året?”. ​​Tio personer som kommer med goda idéer får två biobiljetter var.

Tanken med undersökningen är att ta reda på hur du upplever tyreso.se.

Vi vill veta:

  • vad du som besökare letar efter
  • hur lätt eller svårt det är att hitta
  • om texterna är begripliga.

Enkäten visas en gång per unik besökare, men besöker du webbplatsen i olika webbläsare och/eller i olika datorer och mobiler kan du komma att se den vid flera tillfällen.

Resultatet presenteras i början av 2020

Resultatet presenteras på tyreso.se i början av 2020. Då gör vi också en jämförelse med undersökningen som gjordes på tyreso.se för ett år sedan. Undersökningen genomförs i samarbete med Userneeds.

Vill du veta mer om hur enkäten fungerar, hittar du mer information här:

Frågor och svar om enkätenlänk till annan webbplats

Du kan också mejla till webmaster@tyreso.se

Sidan publicerad av: webmaster@tyreso.se
Senast uppdaterad: 26 november 2019
Upp