07 september 2022

Träffar för dig som lever nära någon med missbruksproblem

Lever du nära någon som har ett problematiskt förhållningssätt till alkohol, droger eller spel? Tyresö kommun erbjuder anhörigträffar under hösten för dig.

Kollegor på arbetsplats

Som anhörig eller närstående till någon med missbruksproblem är det svårt att undgå att påverkas. ”Måsen” på Tyresö kommun arbetar med dessa frågor, och med lång kunskap och erfarenhet i området vet vi att det är viktigt att även anhöriga tar hjälp.

Vi finns för att stötta, hjälpa och ge dig verktyg att ta hand om dig, hantera ditt mående och sätta dina gränser.

Vi startar en anhöriggrupp med start den 27 september

Vi träffas i Måsens lokaler varannan tisdag. Vi kommer att ha löpande intag och det är naturligtvis kostnadsfritt. På Måsen jobbar vi även med samtal enskilt om du föredrar det, kontakta oss gärna via kontaktuppgifterna nedan.

PLATS: I Måsens lokaler på Granbacksvägen 2A.
TID: Varannan tisdag kl 16.00-17.30. Tolv tillfällen med löpande intag
ANMÄLAN: johanna.lindholm@tyreso.se eller susana.halme@tyreso.se

Eller ring eller SMS:a 073-688 74 80 eller 072-469 52 17

Måsen erbjuder ett flertal behandlingar för de som missbrukar alkohol, droger eller är spelberoende. Till exempel Tolvstegs­behandling, CRA, återfallsprevention, motiverande samtal och KBT-behandling.

Läs mer på Måsens webbsida

Sidan publicerad av: Christine Salomonsson