09 januari 2022

Vaccinationsbussen till Granängsringen

Den 13, 14, 20 och 21 januari kommer Region Stockholms vaccinationsbuss tillbaka till Granängsringens torg i Tyresö. Alla medborgare som är 16 år och äldre, som vill vaccinera sig mot covid-19, är välkomna för gratis drop in-vaccinering.

Regionens vaccinationsbuss

Vaccinationsbuss. Fotograf Magnus Sundelin.

Regionens vaccinationsbuss är på plats på Granängsringens torg torsdag den 13 januari, fredag den 14 januari, torsdag den 20 januari och fredag den 21 januari. Bussens öppettider är klockan 10–18 båda dagarna, med lunchstängt klockan 12–12.30. Är kön lång kan den stängas tidigare så att alla som är kvar i kön hinner vaccineras.

Du behöver inte förboka tid, drop in gäller. Adress: Granängsringen 2, 135 44 Tyresö.

Dos ett, två och påfyllnadsdos

Vaccinationsbussen erbjuder såväl dos ett som dos två. Påfyllnadsdos (dos 3) går också bra att få, för de grupper som erbjuds.

Aktuell information på 1177.se om vilka grupper som kan få dos tre vid vaccinationsbussen. Länk till annan webbplats.

För att kunna vaccinera dig på bussen behöver du

Bra att veta:

• Även du som saknar svenskt personnummer kan få vaccin vid bussen.
  • Du behöver inte förboka en tid och du behöver inte ha ett bank-id.
  • Du får ditt vaccin direkt på bussen, men antalet doser som finns på bussen kan vara begränsat.
Sidan publicerad av: Christine Salomonsson
Senast uppdaterad: 10 januari 2022