07 oktober 2021

"Du är inte ensam" Kurs för föräldrar till barn med NPF

Tyresö kommun anordnar, i samarbete med föreningen Attention, en kurs för föräldrar som har barn med NPF-diagnos som är mellan 13 och 18 år. Här finns möjlighet att utbyta erfarenheter och kunskap om funktionsnedsättningen och vad den innebär, samt att ge varandra stöttning i de utmaningar som vardagen kan innebära

Kursen startar den 20 oktober och riktar sig till föräldrar med barn mellan 13 och 18 år. Träffarna utgår ifrån materialet ”Du är inte ensam” som innefattar alla NPF-diagnoser. Samtliga cirkelledare har själva erfarenhet som föräldrar till barn med NPF-diagnos.

Start: Onsdag den 20 oktober kl. 10.00-12.15 (uppehåll v.44)
Tillfällen: 6 tillfällen
Plats: I Tyresö, men kurslokal meddelas senare. Vi planerar för fysiska träffar men ställer om till digitalt om det krävs. Möjlighet att delta digitalt kommer att finnas för deltagare som önskar. Kursen är kostnadsfri.

Anmälan och mer information

Kurs: Du är inte ensam - för föräldrar till barn 13-18 år med NPF-diagnos Länk till annan webbplats.

Studiecirkeln anordnas av Tyresö kommun i samverkan med intresseorganisationen Attention Haninge/Tyresö och Studieförbundet Vuxenskolan.

Senast uppdaterad: 7 oktober 2021