27 september 2021

Uppsökande verksamhet för äldre

Är du en årsrik Tyresöbo som funderar på hur kommunen kan hjälpa dig? Kommunens uppsökande verksamhet finns till för dig som har fyllt 80 år, och som i nuläget inte har några äldreomsorgsinsatser. Syftet med verksamheten är att sprida information om vilket stöd du som äldre kan få av kommunen.

Glad äldre kvinna

Genom att kontakta den uppsökande verksamheten får du vägledning för att du ska veta vart du vänder dig när du har behov av hjälpinsatser – eller om du behöver råd och stöttning.

Erbjudande om hembesök

Vi erbjuder alla Tyresöbor över 80 år ett hembesök för att informera om kommunens stöd. Under besöket får du möjlighet att i lugn och ro ställa frågor om äldreomsorgen och om vilken hjälp som kan passa dig. En av kommunens biståndshandläggare kommer då hem till dig för ett besök på cirka en timme. Handläggaren identifierar sig med id-bricka utanför din dörr. Hembesöket bokar du genom att ringa eller skicka e-post.

Du kan även få information via telefon eller brev, om du istället önskar det.

Kontakt

Du når den uppsökande verksamheten vid äldre- och omsorgsförvaltningen på telefon: 08-578 282 62. OBS: Om du inte får svar när du ringer, vänligen prata in ett meddelande på telefonsvararen så blir du uppringd.

Du kan också skicka ett mejl.
E-post: uppsokandeverksamhet@tyreso.se

Om uppsökande verksamhet

Varmt välkommen att kontakta oss!

Senast uppdaterad: 15 oktober 2021