29 mars 2021

Röster i gryningen – nytt radioprogram!

Sitter du också hemma mycket nu under coronapandemin? Lyssna på Tyresö kommuns satsning ”Röster i gryningen” ett radioprogram som sänds varje måndagsmorgon kl. 7-8 på Tyresöradion 91,4 MHz. Premiär 12 april.

Glad dam i kök

Röster i gryningen är ett radioprogram som är till för alla Tyresöbor som vill känna gemenskap i dessa tider av ofrivillig isolering. Här får du trevligt sällskap, intressanta intervjuer, musik och roliga inslag som lyfter din vardag och höjer humöret. Du får också gärna ringa in och dela dina tankar.

− Röster i gryningen är en satsning som vi på Tyresö kommun gör för att minska den sociala isoleringen. I denna pågående pandemi vill vi göra det möjligt för dig som upplever ensamhet att känna gemenskap och att lyssna på andra medmänniskors tankar om allt mellan himmel och jord. Och vill du dela dina egna funderingar får du mer än gärna ringa in till studion! Programmet kommer att blanda lättsamma inslag med allvarligare ämnen som vi tror kan vara viktiga för dig som lyssnare att få en fördjupad bild av. Varmt välkommen att lyssna! säger John Henriksson, chef på äldre- och omsorgsförvaltningen i Tyresö.

Måndagar kl. 7-8 från den 12 april

Röster i gryningen sänds varje måndagsmorgon klockan 7-8 på närradiostationen Tyresöradion 91,4 MHz, och premiärprogrammet går av stapeln måndagen den 12 april. Programmet gör kommunen i samarbete med olika lokala organisationer och programledare kommer att variera.

Slå på radion för trevligt sällskap − och bli en del av "gryningsgänget" du också!

Senast uppdaterad: 8 april 2021