Viktigt om e-tjänster och e-post!

Publicerad: 21 januari 10:29

Har du använt kommunens e-tjänster eller skickat e-post till kommunen någon gång mellan torsdag 16 januari kl 08.00 till och med måndag 20 januari kl 16.00? Då kan du behöva skicka om e-tjänsten eller e-postmeddelandet.

Behöver du skicka om? Läs mer här
18 november 2019

Grym på att sjunga? Var med i Funkisfestivalen!

Funkisfestivalen 2019

Marita Söderlind, en av Tyresös deltagare i förra omgången av Funkisfestivalen.

Funkisfestivalen är Sveriges största melodifestival för personer med kognitiv eller neuropsykiatrisk funktionsnedsättning. Nu är det dags att anmäla sig till 2020 års tävling – kom och rocka loss på scen!

Tyresös deltävling hålls måndagen den 10 februari 2020 kl. 18, i Tyresö gymnasiums aula. Alla deltagare får sjunga till en riktig liveorkester och kommer att hejas på av en engagerad publik!

Mer om Funkisfestivalen och hur du anmäler dig

Sista dag för anmälan är den 15 december 2019.

Den person som vinner i Tyresös deltävling kommer att få representera Tyresö i en semifinal på Nalen i Stockholm, antingen den 28 eller 29 april 2020. Från semifinalen går sedan tolv bidrag vidare till den stora finalen som går av stapeln i höst.

Funkisfestivalen anordnas av föreningen Funkisglädjelänk till annan webbplats.

Välkommen att delta i årets fest!

Senast uppdaterad: 18 november 2019