Viktigt om e-tjänster och e-post!

Publicerad: 21 januari 10:29

Har du använt kommunens e-tjänster eller skickat e-post till kommunen någon gång mellan torsdag 16 januari kl 08.00 till och med måndag 20 januari kl 16.00? Då kan du behöva skicka om e-tjänsten eller e-postmeddelandet.

Behöver du skicka om? Läs mer här
12 november 2019

Inbjudan: Dialog om välfärdsteknik i hemtjänsten

Torsdagen 21 november bjuder Tyresö kommuns hemtjänst och biståndsenhet in alla intresserade Tyresöbor till en öppen dialog om hur välfärdsteknik kan användas i hemtjänsten i framtiden.

Datum: Torsdagen 21 november, klockan 18.00-20.00
Plats: Restaurang Utsikten, Bollmoravägen 28 D

Välfärden står inför stora utmaningar med en växande andel äldre. I en tid med ökad digitalisering lyfts välfärdsteknik fram som en del av lösningen för att kunna tillgodose en tryggare och säkrare omsorg med god kvalitet, även i framtiden. Men vad är egentligen välfärdsteknik? Vilka lösningar tittar Tyresö kommun på och vad efterfrågar medborgarna, hemtjänsttagarna och anhöriga?

Tillsammans hoppas vi kunna ta oss an dessa frågor och under kvällen skapa en spännande dialog om framtidens omsorg.

Föranmälan behövs inte. Vi bjuder på fika!

Varmt välkomna!

Senast uppdaterad: 12 november 2019