05 augusti 2019

Nu drar öppna förskolan igång!

Barn på öppna förskolan leker

Den 5 augusti startar Tyresös kommunala öppna förskola upp sin verksamhet för terminen. Till öppna förskolan kan barn mellan 0 och 5 år komma tillsammans med vårdnadshavare eller annan vuxen. Varmt välkommen att umgås, skapa, leka och sjunga tillsammans med barnen under ledning av erfarna förskollärare!

Barn och förälder leker på öppna förskolan.

Kommunens öppna förskola ligger på Regnbågsgatan 8 i centrala Tyresö och är till för barn som ännu inte är inskrivna i förskoleverksamhet. Här finns gott om plats för barnvagnar och du kan köpa fika till självkostnadspris, eller laga din egen mat i vårt kök. Vid varje pass har vi en gemensam sångstund.

Öppna förskolan har öppet varje vardag på bestämda tider. Vissa tider är öppna förskolan enbart öppen för mindre barn 0-9 månader, medan andra tider gäller för åldrarna 0-5 år.

Välkomna!

Öppna förskolans öppettider hösten 2019länk till annan webbplats