02 maj 2023

Nu är det omval till gymnasiet

Kanske ångrar du ditt gymnasieval efter den preliminära antagningen? Eller vill du se dig om efter andra alternativ? Under 17 april till 15 maj är det dags för omval till gymnasiet för dig som vill ändra ditt val.

Hur går omvalet till?

Under omvalsperioden kan du lägga till val, ta bort val eller ändra i rangordningen av dina val. Du kan alltså göra en helt ny ansökan om du vill och ändå ha samma chanser som de som sökte till utbildningen redan i första ansökningsperioden. När omvalsperioden stänger 15 maj ska din ansökan vara helt klar.

Så fungerar omvalet i gymnasieantagningen Länk till annan webbplats.

Ta gärna en titt på vilka utbildningar som tillkommit och vilka utbildningar som inte kommer att starta.

Förändringar i programutbudet 2023 Länk till annan webbplats.

Tyresö gymnasium – hos oss blir ditt intresse ditt jobb! 

På Tyresö gymnasium hittar du yrkesutbildningar som leder till jobb och möjlighet att studera vidare. Vi har sedan länge ett nära samarbete med branscherna vilket ger fina praktikplatser och arbetslivserfarenhet. Vi balanserar arbetsplatsförlagt lärande med skolbaserad undervisning för att du ska kunna göra ditt intresse till ditt jobb.
Våra lärare är skickliga pedagoger som undervisar i välutrustade miljöer och självklart finns det möjlighet att läsa in högskolebehörighet på alla våra nationella program. Oavsett vilken utbildning du valt kommer du få händelserika, utvecklande och lärorika år hos oss.

Kom och hälsa på oss för att verkligen uppleva Tyresö gymnasium på öppet hus onsdag 3 maj klockan 17.00–18.30. Kan du inte då? Kontakta oss så löser vi det!

Öppet hus 3 maj

Sidan publicerad av: Anna Serratusell Wallin
Senast uppdaterad: 2 maj 2023