24 januari 2022

Öppet hus på Tyresö gymnasium 26 januari

Funderar du på att söka till Tyresö gymnasium? Onsdagen den 26 januari är du välkommen på öppet hus klockan 17–19, fysiskt eller digitalt. I år startar dessutom två nya program!

två ungdomar i klassrum

Kom och träffa lärare och elever från alla skolans program, samt skolledare och studie- och yrkesvägledare. Du kan besöka alla program på plats genom bokningsbara tider och via länkar om du hellre vill ansluta digitalt.

Två nya program

Nytt för i år är att Tyresö gymnasium startar upp två nya program hösten 2022. Vård- och omsorgsprogrammet är en utbildning för dig som är intresserad av människor och vill jobba i ett socialt och vårdande yrke. Försäljnings- och serviceprogrammet är en utbildning för dig med intresse av ekonomi, försäljning, marknadsföring, butikskommunikation eller kundservice.

På Tyresö gymnasium finns också el- och energiprogrammet med inriktning mot datorteknik eller elteknik, hantverksprogrammet med fördjupning frisör eller stylist, fordons- och transportprogrammet, introduktionsprogram, resursskola för elever med NPF, gymnasiesärskola och Second Chance School.

Läs mer om öppet hus på Tyresö gymnasiums webbplats

Sidan publicerad av: barn-utb@tyreso.se
Senast uppdaterad: 27 januari 2022