Viktigt om e-tjänster och e-post!

Publicerad: 21 januari 10:29

Har du använt kommunens e-tjänster eller skickat e-post till kommunen någon gång mellan torsdag 16 januari kl 08.00 till och med måndag 20 januari kl 16.00? Då kan du behöva skicka om e-tjänsten eller e-postmeddelandet.

Behöver du skicka om? Läs mer här
29 oktober 2018

Allt om ditt barn i förskolan på ett och samma ställe

Från och med den 29 oktober använder alla kommunala förskolor den digitala lärplattformen Vklass.

Nu hittar du som har barn i någon av våra förskolor all information om ditt barn i förskolan i lärplattformen Vklass. Du lägger på ett enkelt sätt in ditt barns omsorgsschema (Vklass ersätter den funktionen i e-tjänstportalen), uppdaterar dina kontaktuppgifter och följer den pedagogiska verksamheten. I kalendern ser du tydligt när förskolan stänger tidigt eller när ditt barn ska på utflykt. Allt på ett och samma ställe.

Automatiskt konto

Du som är vårdnadshavare har automatiskt ett konto i Vklass som du når kontot via tyreso.se/vklass eller via appen Vklass som du kan ladda ner i din smarta telefon. Du loggar in med BanklD.

tyreso.se/vklass

Vklass för alla

Vklass för grundskolan lanserades i augusti och nu kommer du som har barn i både förskolan och grundskolan kunna följa dem på samma ställe.

Vill du veta mer?

Du får information om Vklass från din förskola, och du kan vända dig dit om du har frågor. Mer information om Vklass, samt länk till inloggningsportalen, hittar du på tyreso.se/vklass.

Sidan publicerad av: Helena Törnqvist
Senast uppdaterad: 4 december 2018
Upp