16 oktober 2020

Anställ en ungdom – bidra till social hållbarhet

Behöver ditt företag ett par extra händer? Då är du välkommen på en rekryteringsträff i Stockholm den 10–12 november. Tanken är att skapa kontakt mellan ditt företag och ambitiösa ungdomar som vill och behöver komma i arbete.

Nu har du och ditt företag chansen att anställa en ungdom (timanställning, vikariat eller fast anställning) och samtidigt bidra till social hållbarhet inom den svenska arbetsmarknaden.

Många ungdomar har under de senaste åren kommit till Sverige och har under nya gymnasielagen slutfört studier på gymnasial nivå. För att de nu ska få stanna i Sverige behövs en sak – möjlighet att komma i arbete.

Intervjuer och information

På en gemensam rekryteringsträff kommer ditt företag kunna träffa ungdomarna, ta emot deras CV och göra korta intervjuer. Du kommer även att få information och vägledning inför anställningen av en ungdom som omfattas av nya gymnasielagen.

Du är välkommen tisdag 10 november, onsdag 11 november och torsdag 12 november klockan 15–17. Du och ditt företag får gärna medverka under samtliga dagar, men det finns även möjlighet att delta enstaka dagar.

Rekryteringsträffen äger rum i Stockholm, information om plats kommer vid senare tillfälle.

Anmäl dig senast 2 november

Anmälan till rekryteringsträff Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Mer information

Amanda Malmborg, Ensamkommandes Förbund Stockholm, telefon 076-022 33 19
amanda.malmborg@efstockholm.se

  • Rekryteringsträffen planeras och arrangeras av Rädda Barnen tillsammans med Stockholms stad, Stockholms Stadsmission, Arbetskraftsförmedlingen, Ensamkommandes förbund Stockholm, Jobblyftet och Right to Play.
Sidan publicerad av: Eva Tinnerholm
Senast uppdaterad: 16 oktober 2020