04 december 2019

Vinnarna på Näringslivsdagen 2019

Fredagen den 15 november arrangerades Tyresö Näringslivsdag i Tyresö centrum och på kvällen var det galamiddag på Tyresö slott. Här kan du se vilka som vann de olika priserna.

Årets Företagare Tyresö 2019

Årets Företagare Tyresö 2018

Susanne Odelvall från Företagarna, Anita Mattsson (S) samt Anders Örjes, Emelie Örjes och David Örjes från Tykoflex. Foto: Liza Simonsson

Tykoflex AB
Ägare/VD: Anders Örjes

Motivering: "Företaget startade 1958 i en villa i Trollbäcken och är idag ett modernt verkstadsföretag. De är branschledande med sina kvalitetsprodukter för det optiska fibernätet. Andra produktområden är flexibla kopplingar för rörsystem och hinderljus för master och höga byggnader.
Årets företagare började som sommarjobbare på företaget och han har genom åren haft många olika tjänster: säljare, försäljningschef, VD och till slut ägare. Nu är företaget ett familjeföretag där alla barnen är aktiva delägare.
De har i många år försett världen med högkvalitativa produkter. Med kompetent och yrkesskicklig personal har man skapat helhetslösningar som kräver lite service och dessutom har låg total kostnad över produktens livslängd.
Made in Tyresö
När allt fler företag väljer att placera tillverkningen i utvecklingsländer satsar vi på tillverkning i Tyresö, Sverige.”

Tidigare vinnare:

2018 AB H. Brantheim
2017 Fontana Food AB
2016 Tysklinds
2015 Lindalens Städ och Hemtjänst
2014 Matkomfort

Årets nyföretagare i Tyresö 2019

(utses av Nyföretagarcentrum)

Årets Nyföretagare Tyresö 2019

Sandra och Gabriel Celik. Foto: Liza Simonsson

Fruktbuketten
Ägare: Sandra och Gabriel Celik

Motivering: ”Sandra Celik har startat och genomfört en affärsidé, som mött en tidigare inte tillgodosedd efterfrågan hos både privatpersoner, företag och organisationer. Hon har visat en nyfikenhet att finna nya möjligheter och en envishet att kombinera ett marknadstänkande med en imponerande hantverksskicklighet. Dessutom har hon använt sitt nätverk för att öppna upp för nya affärer."

Årets butik 2019

(framröstad av Tyresöborna)

Årets Butik Tyresö 2019

Anita Mattsson (S) och Mickey Lindberg

Coop Tyresö centrum
VD: Mickey Lindberg

Motivering: ”Årets butik Coop i Tyresö lyckas sprida en enorm matglädje i kommunen genom den engagerade och tillmötesgående personalen. Butiken genom ett ökat utbud och ekotänk lyckats attrahera en växande målgrupp. Med ett hållbarhetstänk tillvaratar butiken allt matsvinn, vilket gjort deras färdiglagade mat en succé."

Tidigare vinnare:

2018 Delikatessboden
2017 Stora Coop Tyresö
2016 Köttboden i Trollbäcken
2015 Home By Mia
2014 Tyresö Bokhandel

Sidan publicerad av: Gunilla Berg
Senast uppdaterad: 18 december 2019