07 november 2017

Vinnarna på Näringslivsdagen 2017

Fredagen den 17 november var det Tyresö Näringslivsdag med företagsmässa i Tyresö centrum och fest på Tyresö slott. Här kan du se vilka som vann de olika priserna.

Årets företagare 2017 Fontana Frixos Papadopoulus

Fotograf: Johan Rydle

Årets företagare 2017: Fontana Food AB

  • Grundare: Frixos Papadopoulos, VD: Loizos Papadopoulos

Motivering: "En engagerad och social entreprenör med stora visioner som med några backar juice och en begagnad Saab bestämde sig för att bli företagare i sitt nya hemland Sverige, nu kan han se tillbaka på en osannolik resa. Hans produkter har genom åren blivit mycket populära och uppskattade i hela Sverige. Företaget är ett föredöme både inom sin egen bransch såväl som för andra entreprenörer. Även om han har lämnat över stafettpinnen till sin son och dotter har han inte slutat att vara visionär. Han har startat en insamlingsstiftelse som ska stödja, främja och inspirera entreprenörskap i Sverige med syfte att motverka utanförskap samt skapa förutsättningar som bidrar till en hållbar framtid för samhälle och människa."

- Utan innovation stannar samhället och för att driva sin idé framåt krävs mod, passion, envishet och hårt jobb, säger Frixos Papadopoulos.

Tidigare vinnare:
2016 Tysklinds
2015 Lindalens Städ och Hemtjänst
2014 Matkomfort

 

Årets nyföretagare 2017: Hollywood V

(utses av Nyföretagarcentrum)

  • Ägare: Simon Weidersjö

Motivering: "Att starta ett eget företag kan liknas vid att man får ett barn - det är nytt, fantastisk spännande och ger ett uppslukande engagemang. Pristagaren från oss i Nyföretagarcentrum Nacka Värmdö Tyresö är begåvad, engagerad, en entreprenör och 22 år gammal. Han har hunnit med att prova på flera talangtävlingar och han har vunnit en. Han komponerar, sjunger, producerar med mera och han finns på Spotify och på Youtube. Världen ligger för hans fötter."

 

Årets butik 2017: Stora Coop Tyresö

(framröstad av Tyresöborna)

  • Butikschef: Mickey Lindberg

Motivering: "Sedan den nye butikschefen tog över har denna butik genomgått stora förändringar som gett fantastiska resultat. Under senaste tiden har man genomfört en rejäl förbättring av skötseln av butiken. Årets butik har enligt kunderna nu fått ett större och mer varierat utbud vilket ger idag ett trevligare och fräschare totalintryck! Genom sin trevliga personal, som är mycket tillmötesgående, ger de dig det där lilla extra och hjälper kunderna i Tyresö att hitta rätt. Att åstadkomma en sån här väl synlig förändring under så kort tid – och få med sig personalen – visar på ett mycket gott samarbete genom hela ledet."

Tidigare vinnare:
2016 Köttboden i Trollbäcken
2015 Home By Mia
2014 Tyresö Bokhandel

Sidan publicerad av: webmaster@tyreso.se
Senast uppdaterad: 1 mars 2018