30 mars 2023

Lättare att hitta driftstörningar och pågående arbeten på tyreso.se

Har du sett att vi presenterar driftstörningar på ett nytt sätt här på tyreso.se? Vi har ersatt sidan Aktuella arbeten med en ny sida där driftstörningar och pågående arbeten visas på ett tydligare sätt. Även på startsidan har vi gjort en förbättring.

Driftstörningar och pågående arbeten är rubriken på den nya sidan där vi publicerar information som du tidigare hittade under Aktuella arbeten: Vattenläckor, vägarbeten (både pågående och kommande), trasiga trafikljus och liknande. Även meddelanden om försenad avfallshämtning kommer att finnas där.

Gå till sidan Driftstörningar och pågående arbeten

Nytt på startsidan på tyreso.se. När det finns driftstörningar och pågående arbeten kommer du att se en eller två röda flikar nere till höger på startsidan. Klickar du på någon av flikarna kommer du till sidan Driftstörningar och pågående arbeten och kan läsa mer om vad som händer.

Röda flikar med vit text som anger driftstörningar respektive pågående arbeten.

Så här ser de röda flikarna ut på startsidan. I exemplet finns det alltså en driftstörning och fyra pågående arbeten.

När du skrollar neråt på startsidan följer de röda flikarna med, precis som chatt-länken.

Bra att veta!

  • Bildlänken för Aktuella arbeten på startsidan har tagits bort. Den har vi ersatt med de röda flikarna.
  • Driftmeddelanden (de som visas på en ljusblå färgplatta upptill på sidorna) kommer vi att använda som tidigare, det vill säga när det är störningar i våra system (telefoni, e-tjänster och liknande).
Sidan publicerad av: Eva Tinnerholm
Senast uppdaterad: 2 oktober 2023