lördag 13 augusti - söndag 04 september
Kl. 14.00 – 14.00
Alby friluftsgård, elljusspåret

Konstrunda i skogen – Alby friluftsgård

Artikel-bild

Lördagen den 13 augusti kl 14.00 invigs årets konstrunda i skogen vid Alby friluftsgård, elljusspåret. Utställningen pågår dygnet runt i tre veckor till och med söndagen den 4 september kl 14.00.

Välkomna att uppröras och beröras av konsten där naturen både har huvudrollen och står för scenografin. Via konstrundan uttrycker Tyresös konstnärer sina reflektioner och frågeställningar i dialog med naturen, och bjuder in konstintresserade och vanliga motionärer till konstupplevelser för tredje året längs elljusspåret i Alby.

Besök vår Facebooksida (Konstrundan Tyresö) och Instagram (@konstrundan_tyreso), där vi lägger vi upp information om tider för aktiviteter, glimtar från utställningen och annat kul.

Utan att avslöja för mycket kan vi ändå meddela att det kommer finnas figurer i träden, målningar på oväntade platser, något om getingar, möjlighet att skapa blommor av skräp, hiss som talar, konst av betong och konstig konst.

Buss 873 går från Gullmarsplan till ändhållplatsen Nyfors och därifrån är det en kort promenad ner till parkeringen vid Alby friluftsgård. Vissa bussturer går ända ner.

Utställningen börjar i hörnet av parkeringen mot skogen (där samlas vi för invigningen). Sikta på anslagstavlan där vi har information och gå mot discgolfbanan (frisbee) i skogsbrynet, där syns sen en banderoll.

Information
Datum: lördag 13 augusti - söndag 04 september
Tid: 14.00 - 14.00
Plats: Alby friluftsgård, elljusspåret
Arrangör: Konstrundan Tyresö
Kontakt: John Löf, 070-601 66 02, john.loof@jilill.se
Biljettinformation: Gratis
Sidan publicerad av: Evenemang Tipsare
Senast uppdaterad: 29 juli 2022