Blockflöjt (från 7 år)

Som blockflöjtselev kommer du i kontakt med lite ovanligare musikstilar – medeltid, renässans, barock och folkmusik. Första året får du spela blockflöjt med kompisar i grupp. Från 8 års ålder får du enskild undervisning.

Blockflöjtsgrupp (från 7 år)

Den här kursen riktar sig till dig som aldrig spelat blockflöjt förut och är 7 år. Du får lära dig spela enkla melodier tillsammans med andra barn i din egen ålder. Ett roligt och lekfullt sätt att lära sig ett nytt instrument!

Du får också lära dig läsa noter, jobba med rytm och puls och lära dig enkla musikaliska uttryck. Du får låna en blockflöjt av oss, men du behöver köpa en bok. Intagningen sker på höstterminen och kursen är 1 år.

Boka kurs

Blockflöjt, enskild undervisning (från 8 år)

Som blockflöjtselev kommer du i kontakt med lite ovanligare musikstilar – medeltid, renässans, barock och folkmusik. Självklart spelar vi också populära låtar. Varje termin har vi också uppspel för familj och vänner.

Du får prova att spela på olika storlekar av blockflöjt; sopran, alt, tenor och bas. Efter något år har du möjlighet att vara med i vår blockflöjtsensemble Tyresö Unga Pijpare.

Boka kurs

Lärare
Pernilla Petersson och Michael Ullgren.

Sidan publicerad av: Patrik Hogenäs
Senast uppdaterad: 29 mars 2018
Upp