Tyck till om tyreso.se
Till tyreso.se

Parkour

Välkommen till en ny termin med start vecka 3.

Vad är parkour?

Parkour är konsten att ta sig från en punkt till en annan på ett smidigt och säkert sätt som möjligt. Parkour handlar om att leka med rörelse samtidigt som man tränar uthållighet, snabbhet och smidighet. För att börja träna parkour behöver man inte vara elitgymnast, vilken frisk människa som helst kan börja. Men vad som krävs är stark vilja och motivation.

Kort om vår parkourverksamhet

Huvudman för verksamheten är Tyresö fritidsgårdar. Verksamheten startade januari 2014. Parkour är en av de populäraste sporterna i världen just nu och många barn är väldigt intresserade av sporten. Detta är anledningen till varför vi startade parkourverksamheten. *Måndagar 18.00-20.00 i Stimmet gymnastiksal och *onsdagar 17:00-19:30 i Njupkärrs gymnastiksal.
Kostnad 250:-/termin.

*= se anmälan

Hur betalar jag?

Kurs- och medlemsavgifter betalas till plusgiro 310711-7 Redo ungdom Sport Klubb eller kontant på Nyboda fritidsgård. OBS!!! NY TERMINSAVGIFT 250:-

Terminsstart vårterminen 2018

 Ni som är anmälda kommer att få en kallelse via e-post under vecka 2 . Verksamheten startar vecka 3.
Med reservation för ändringar! Verksamheten förbehåller sig rätten att slå ihop grupper, ändra dag, tid om så blir nödvändigt!


  • Måndag 15 januari i Stimmets gymnastiksal
  • Onsdag 17 januari i Njupkärrs gymnastiksal

Vision

Våra parkourträningar ska inte bara fokusera på styrka utan på hela kroppen. Vi fokuserar på självkänsla, självförtroende, balans, tålamod, stabilitet, disciplin, medvetenhet, motivation, delaktighet, glädje och harmoni. Kulfaktorn är det vi värdesätter mest.

Kvalitet och värdegrund

Våra träningar genomsyras av ett hälsofrämjande perspektiv, där alla barn får synas, bekräftas och uppmuntras till att ta ett steg i taget när det gäller inlärningsprocessen. Detta eftersom livet handlar om att ta små steg framåt. Vi tror på en bra gruppsammanhållning.

Barnets namn:*
Personnummer:*
Adress:
Postnummer:
Postadress:
Vårdnadshavarens namn:*
Vårdnadshavarens mobiltelefon:*
Vårdnadshavarens e-postadress:*
Vilken erfarenhet har barnet av parkour*

Vilken dag
Övrigt:
 


Publicerad av: inger.lundin@tyreso.se

Senast uppdaterad: 2018-01-08