Tyck till om tyreso.se
Till tyreso.se

Dansverksamhet - Tyresö dance academy

Tyresö Dance Academy är för alla åldrar. Verksamheten är lyhörd för olika dansstilar, just nu erbjuder vi Streetdance samt Dancehall - som är på stark frammarsch i Sverige.

Hos oss tränar dansgrupperna Notice och Today`s Amp.

Verksamheten  ska vara en plats där unga som vuxna kan upptäcka sin egen och andras talang och utveckla den på bästa sätt. Detta sker i ett rikt samspel mellan upplevelser, utbildande program, eget skapande, möten med andra och andra kulturer.

 

Terminsstart Dancehall 25/1 och Street Dance 23/1

Förutsättningar för anmälan
Anmäl dig till vårens danskurser! Det går att anmäla sig via hemsidan här! Anmäl dig gärna så tidigt som möjligt, så finns det utrymme för oss att göra diverse arbete med grupper, klasser och schemaläggning m.m.vårens kurser startar vecka 4. 

Senaste betalningsdatum för vårens kurser 31/1 2018.
Om man inte har betalat kursavgift och medlemsavgift före sista betalningsdag förlorar man rätten till sin plats. Om du inte kan gå den kurs du blivit antagen till, var snäll och avanmäl dig genom att svara på ditt antagningsbesked.

OBS!! Vi förbehåller oss rätten att ställa in kurser där det är mindre 4 deltagare.

Medlemsavgift

Kurs och medlemsavgift betalas enligt sista betalnings datum (se sista betalningsdatum ovan). Avgiften för dig som inte har fyllt 18 år är på 450 kr per termin, oavsett hur många kurser du deltar i.Medlemskap i ungdomsförening Redo Ungdom Sport klubb ingår. Du som är 18 år fyllda betalar 650 kr per termin,som föreningsmedlem har du möjlighet att påverka föreningen och dess aktiviteter i den riktning som just du vill.

Hur betalar jag?

Kurs- och medlemsavgifter betalas till plusgiro 310711-7 Redo ungdom Sport Klubb eller kontant på Nyboda fritidsgård. OBS!!! NY TERMINSAVGIFT

Nivåförklaring
Tyresö dance academy och lärarna har rätt att flytta dig nivåmässigt om du hamnar i fel grupp. I vår verksamhet är vi måna om att alla ska känna att de får ut det mesta möjliga av lektionerna, därför är placering av nivå viktig. Samt ställa in kurser där endast 4 eller mindre deltagare är anmälda.

Nyb/Öppen = Nybörjare, inga förkunskaper

Forts = 1-2 terminer
Mellan=2- terminer
Forts/Mellan=3-terminer

INFÖR UPPTRÄDANDE:

Viktigt att komma ihåg är att det kan förekomma extra träningstider som läraren har rätt att lägga in, det kommer finnas "deadline tider" uteblir man från dessa tider så kan man inte räkna med att uppträda i en eventuell show, exempelvis terminsavslutning.

Det är också viktigt att komma ihåg att utlägg till att köpa kläder eller rekvisita inför uppträdande står eleven för själv. 

Våra dansledare för vårens kurser heter Micaela Qvist ,Stephenie Bergström och Mandella Bjerking


Dansschema våren 2018

Tisdagar:

16.30-17.45 Streetdance 10-12 år, Fort/Mellan (Mandella)

17.45-18.45 Streetdance 13-16 år, Nyb/öppen (Mandella)

Torsdagar:

18.00 -19.30 Dancehall, NYBÖRJARE/ÖPPENKLASS (Micaela)

19:30-21:00 Forts/Mellan (Micaela)

Med reservation för ändringar! Verksamheten förbehåller sig rätten att slå ihop grupper, ändra dag, tid eller danslärare om så blir nödvändigt!

Adress:
Pluggvägen 6D-E

* betyder att fältet måste fyllas i.

Dansverksamhet:Tyresö Dance Academy 2018
Namn*
Födelsedatum (ÅÅÅÅ-MM-DD)*
Adress*
Mobilnummer*
E-post*
Målsmans namn*
E-post till målsman*
Telefon till målsman*
Hur länge har du dansat?*
Dansstil du vill dansa*


Övrigt vi bör veta?
 


Publicerad av: ohuru.hallstrom@utb.tyreso.se

Senast uppdaterad: 2017-12-13

Högermeny

Kontakt

Tyresö dance academy

Verksamhetsansvarig
Ohuru Hallström
Postadress:
13546
Tyresö
Besöksadress:
Pluggvägen 6D-E