Tyck till om tyreso.se
Till tyreso.se

Välkommen till fritidsgårdarna i Tyresö!

I Tyresö finns tre fritidsgårdar och två träffpunkter som har öppet på kvällarna. Här kan du som är ung träffa kompisar, delta i någon planerad aktivitet eller bara ta en fika.

Du kan lyssna på musik, surfa på nätet, spela spel eller umgås med våra fritidsledare. Du får också möjlighet att vara med och planera hur verksamheten ska se ut och vilka evenemang vi ska ordna. En av fritidsgårdarna, Bergfotens fritidsgård, har verksamhet anpassad för funktionshindrade ungdomar från 15 år och uppåt. I kommunens verksamheter har vi nolltolerans mot mobbing.

Vill du vara med och påverka var det ska vara öppet och vad som ska hända på verksamheterna - ta kontakt med fritidsledarna.

 

 • 28 mars 2017

  Sommarkollo 2017 - dags att anmäla sig

  Var med på Tyresö fritidsgårdars dagkollo i Alby och på Nyboda fritidsgård i sommar. Vi paddlar, spelar fotboll, pysslar, badar, leker och gör en massa annat skoj. För dig som går eller ska börja årskurs 4-6.

 • 08 mars 2017

  Sök bidrag för sommarlovsaktiviteter 2017

  Nu kan du ansöka om bidrag för sommarlovsaktiviteter 2017 riktade mot barn i åldern 6-15 år. Regeringen har beslutat att ge kommunerna drygt 200 miljoner kronor för att utveckla fler kostnadsfria sommarlovsaktiviteter.

 • Fler nyheter Prenumerera

Högermeny

Relaterad information

Kontakt

Tyresö fritidsgårdar

Postadress:
135 46 Tyresö
Besöksadress:
Pluggvägen 6 E

Politiskt ansvar