Tyck till om tyreso.se
Till tyreso.se

Kalendarium

Här kan du se vad som händer på Café Bonza. Vill du vara delaktig? Kontakta oss!


Kickbike Tävling 2017 (i samband med Tyresöfestivalen)

Varje år arrangerar Café Bonza tillsammans med Kickbikebutiken en tävling för ungdomar i alla åldrar! Är du en kickbikare som vill delta och vinna fina priser? För att vara med och delta i tävlingen behöver du anmäla dig! Detta gör du på plats under själva festivaldagen.


Rock @ Bonza (Rockkonserter)

Varje termin smäller vi av rockkonserter och hiphop konserter som är väldigt populära bland våra besökare och även andra ungdomar i Storstockholm. Har du ett band och eller är du artist som vill spela på vår scen så är det bara att höra av sig via facebook, så bokar vi in er på våra speltillfällen. Vårt motto är "inget gage till banden eller artister och gratis entré till besökarna", vi bistår med en skön atmosfär för er att träna på och synas! Vi har professionell utrustning, det vill säga backline och PA-anläggning. Självklart är arrangemanget alkohol- och drogfritt.  

 
LAN / Övernattning

Vi brukar arrangerar LAN i kombination med en övernattning. Känner du att du också vill vara med och spela dataspel eller helt enkelt övernatta och ha det mysigt så är det bara att hålla ögon och öron öppna och hänga med oss på facebook.   
Film/dokumentär

Varje vecka visar vi film eller dokumentär @ Bonza och intressanta diskussioner kommer upp till ytan efter...

Vi arbetar även en hel del med film och musik på Bonza. Tycker du det är kul att skapa film? Gillar att filma, redigera och klippa, då har du kommit rätt. Hos oss kan du låna vår utrustning och sätta igång med kreativiteten. Fotoutställning / HighJack

Denna termin kommer vi att arrangera en Foto-Highjack utställning! Vi kommer välja ut fotografier från facebook som vi tycker borde vara med i utställningen. Därefter kommer vi att ställa ut bilderna och en omröstning kommer ske bland besökarna på vilka 3 fotografier som vinner! Kriterier som vi kollar på är:

1. Roligaste fotot
2. Mest intressantaste fotot
3. Bäst tagna fotot

 

Konstprojekt

Hos oss är konst en källa för uttryck och kreativitet! Konst talar för sig självt! Denna termin drar vi igång ett projekt som går ut på att du får skapa helt fritt på duk som vi bistår med, självklart bistår vi även med färg samt annat material som du behöver för att skapa! Vid terminens slut har vi ett vernissage där du som konstnär har möjlighet att sälja din konst till de som beskådar, älskar och vill köpa din kreativitet. När du sålt din tavla så betalar du en fast summa för duken och materialet som du använt, detta är för att vi ska kunna köpa in mer material och att projektet ska kunna leva vidare.

  • Bilden är från Vernissaget 2013 (den 26 april)


Publicerad av: Abbas Reyhanian

Senast uppdaterad: 2017-09-13

Högermeny

Öppettider

Öppettider

Tis 16.00-22.00

Ons 16.00-22.00

Fre 16.00-00.00

Sön 16.00-22.00

Kontakt

Kulturskola och fritidsgårdar

Ungdomscoach Café Bonza
Abbas Reyhanian
Postadress:
Café Bonza
Tyresö kommun
135 81 TYRESÖ
Besöksadress:
Café Bonza
Kulturcentrum Kvarnhjulet, hus C
Pluggvägen 6 C, ingång C1