Tyck till om tyreso.se
Till tyreso.se

Café Bonza

Välkommen till Café Bonza!

Bonza är stället för dig som är mellan 16- 20 år och som gillar sköna soffor, biljard, latte, sällskapsspel, mumsiga mackor eller bara chilla till en film/dokumentär. Hos oss kan du lyssna på livemusik eller kanske till och med stå på scenen. Alkohol- och drogfritt.

 

Café Bonza


"SVT-PLAY Dokumentär"
1 gång i veckan!  
Dokumentär/filmvisning kl 19.00. Tillsammans bestämmer vi vilken dokumentär/film!  
Caféet håller öppet före och efter visningen och har även biomeny med popcorn, dricka & godis!

Film Måndag


"Kreativa kvällen"

Du kan låta kreativiteten flöda fritt i vår sköna atmosfär. Skapa en tavla genom konstprojektet, gå in till studion och gör lite beats, spela trummor eller lira lite akustisk gitarr i våra sköna soffor! Du bestämmer själv hur du styr din konstnärliga flow! 
”Chillout Zone"
Om vi inte har någon konsert, utställning eller annan tillställning inplanerat i schemat så är fredagar lite av en dag då vi chillar ner en aning och pratar om veckan som varit! Tv-spels konsolen går varm och prat i kvadrat är populärt. Vi pratar då om allt mellan himmel och jord ett exempel kan vara relationer, sex, kärlek, politik, religion med mera.

TV-SPEL


"Bara Vara" 

Du kan komma till Bonza och "bara vara". Fika i våra sköna soffor, surfa på internet, lyssna på musik, läsa tidningar, hänga med kompisar, spela spel eller plugga eller kanske dra igång något kul. Ett skönt sätt att ladda inför veckan som kommer! 

Pingis


Högermeny

Öppettider

Öppettider

Tis 16.00-22.00

Ons 16.00-22.00

Fre 16.00-00.00

Sön 16.00-22.00

Kontakt

Kulturskola och fritidsgårdar

Ungdomscoach Café Bonza
Abbas Reyhanian
Postadress:
Café Bonza
Tyresö kommun
135 81 TYRESÖ
Besöksadress:
Café Bonza
Kulturcentrum Kvarnhjulet, hus C
Pluggvägen 6 C, ingång C1