Tyck till om tyreso.se

Kommunens instagramstafett fyller 1 år

Publicerad den: 2017-04-19

Den här veckan är det ett år sedan vi startade stafett på kommunens Instagramkonto. Och många föreningar, Tyresöbor och kommunala enheter har visat upp sin bild av Tyresö.

Instagramstafett

Det började med att Tobbe Trollkarl trollade igång stafetten i april för ett år sedan. Sedan dess har ryttarförening, Uddbybonde, kommunala enheter, skolor och många andra föreningar och Tyresöbor lagt upp bilder och berättat om sitt Tyresö på kommunens Instagramkonto. 
- Det har varit jätteroligt att följa alla som har gjort så fina inlägg under sina veckor, säger Annika Röed, kommunikatör och initiativtagare till Instagramstafetten på Tyresö kommun.

Tanken med stafetten är att de som bor eller arbetar i kommunen får ansvar för kontot under en vecka för att visa upp sitt Tyresö. Med hashtaggen #jagärtyresö och #viärtyresö fylls kontot med bilder och texter om hur det är att bo och leva här.

Vill du också använda Instagram-kontot? 
Vad roligt i så fall! Det är enkelt att anmäla ditt intresse. Skicka e-post till info@tyreso.se tillsammans med en kort beskrivning av dig själv. Skriv också gärna ditt användarnamn på Instagram, om du har ett sådant.

Läs mer om stafetten och vilka som har haft de olika veckorna på www.tyreso.se/instagram

Du kan följa vårt Instagram-flöde: http://instagram.com/tyresokommun eller via Instagram-appen.


Publicerad av: annika.roed@tyreso.se

Senast uppdaterad: 2017-06-30

Högermeny

Relaterad information