Tyck till om tyreso.se
Till tyreso.se

Vår yngsta blåsorkester på Kaatach

Blåsorkester
24 mars 2017

Lördagen den 25 mars kl. 14:00 spelar Tyresö kulturskolas yngsta blåsorkester ”Original Blues” på Kaatach. Musikanterna är 10-12 år och spelar 5 olika blåsinstrument. Hjärtligt välkomna!

Se större bild

Från Vivaldi till Einaudi

Musik
17 mars 2017

Onsdagen den 22 mars är det konsert med kulturskolans elever från kurserna "avancerat program" och "förlängd tid". Se och hör våra ungdomar framföra ett program med allt från Barock till nutid. Välkomna!

Läs mer om konserten

Frans Walfridsson har släppt ny singel

Frans Walfridsson
07 mars 2017

Nyligen släppte artisten tillika vår sångelev Frans Walfridsson singeln "Emergency Call". Läs en intervju med Frans och framförallt lyssna på nya sköna låten.

Mer om Frans och nya singeln

Ta hand om våra guldklimpar!

Barn trafik
16 september 2016

Ni som kommer med bil, parkera enbart på anvisade platser. Släpp av era barn på vändplatsen utanför Nyboda skola och se till att de sedan går till höger om hus C, där är det bilfritt.

Se kartbild över området

Tyresö kulturskola på Kaatach scen

Barn musik
16 februari 2017

Lördagen den 18 februari spelade Tyresö kulturskolas stråkensembler Fiolbusarna och Stråkbråkarna på Kaatach. Arrangemanget är ett kul och bra exempel på samarbete mellan oss och företagslivet i Tyresö.

Läs mer om minikonserten

Kulturskolebladet nr 4

Kulturskolebladet 4
23 februari 2017

Lagom till sportlovet kommer Kulturskolebladet nr 4. Här kan du bland annat läsa lite om spännande samarbeten, härliga konserter och att det vecka 11 startar nya korta kurser.

Till Kulturskolebladet 4
 

Fler nyheter

 • 08 mars 2017

  Sök bidrag för sommarlovsaktiviteter 2017

  Nu kan du ansöka om bidrag för sommarlovsaktiviteter 2017 riktade mot barn i åldern 6-15 år. Regeringen har beslutat att ge kommunerna drygt 200 miljoner kronor för att utveckla fler kostnadsfria sommarlovsaktiviteter.

 • 20 februari 2017

  Filmmusikkonsert 23 februari

  Tyresö kulturskolas stråk och gitarrensembler bjuder på musik från filmens värld. Vi får se och höra Tageldraget, String team, Gitarrus Argus och Firefingers. Fri entré. Välkomna!

 • 16 februari 2017 Kultur

  Kulturstipendiaterna är utsedda

  Tyresö kommuns kulturstipendium för 2017 tilldelas klarinettisten Lisa Johannesson, jazzsångerskan och harpisten Anna Jalkéus samt författaren Helena Dahlgren. De får 10 000 kronor vardera.

 • 16 februari 2017 Kultur

  Nomineringar till kultur- och idrottspriser klara

  Nu är juryn klar med sitt arbete! Tre personer eller föreningar har nominerats i varje priskategori. Vinnarna utses på Kultur- och idrottsgalan den 17 mars. Tack alla Tyresöbor som lämnade förslag!

 • Fler nyheter Prenumerera
Om kulturskolan

Om kulturskolan

Tyresö kulturskola erbjuder kurser för dig mellan 5 och 19 år som vill ägna dig åt musik, dans, teater eller bild på din fritid. Vi har engagerade och välutbildade lärare och håller till i egna lokaler på Kulturcentrum Kvarnhjulet nära Tyresö centrum. 

Scenen är din!

Scenen är din!

Videoklipp från Musikveckan, med Frans Walfridsson, Tilda Gunnarsson och Sofie Andersson.

Se filmen med Frans, Tilda och Sofie

Freja Renberg spelar Visit To Vienna av Sahara Hotnights på kulturskolans tak!

Se filmen med Freja

Kontakt

Tyresö kulturskola

Kulturskolechef
Christina Holm
Postadress:
135 81 Tyresö
Besöksadress:
Kulturcentrum Kvarnhjulet, Pluggvägen 6 A, hus A, ingång A1
135 46 Tyresö

Politiskt ansvar

Frånvaroanmälan

Frånvaroanmälan

Om du är sjuk eller av annan anledning inte kan komma till din lektion ska du sms:a eller skicka e-post direkt till din lärare.