Tyck till om tyreso.se
Till tyreso.se

Julkonsert 19 december

Konsert
15 december 2017

Tisdagen den 19 december kl. 19:00 är det dags för kulturskolans julkonsert. I år under namnet "Mössens Julafton". Fri entré. Varmt välkomna till gymnasiets aula!

Läs mer om julkonserten

Visst blev det annorlunda!

Konsert
08 november 2017

Vecka 42 blev precis så annorlunda som vi hoppats, med många nya möten och projekt mellan olika delar av vår verksamhet. Här kan du läsa om och se bilder från "Barnen och havet" samt "Från sten till synt".

Läs mer om föreställningarna

Kulturskolebladet nr 6

Kuturskolebladet 6
16 oktober 2017

Här finns Kulturskolebladet nr 6. Förutom att läsa om nya och kul saker vi hittar på under hösten, finns bland annat information om nya elev - anmälningssystemet "StudyAlong".

Till Kulturskolebladet 6

Nytt elevsystem på gång - StudyAlong

Barn vid datorn Foto Pixabay
25 september 2017 Kultur

Kulturskolan byter elev- och anmälningssystem den 1 januari 2018. Det blir lättare att välja kurser på tider som passar dig. Du får även tillgång till videolektioner, digitala klassrum och noter!

Läs mer om StudyAlong

Adventskonsert 30 november

Advent
29 november 2017

Den 30 november kl. 19:00 bjuder Tyresö kulturskola på en kammarmusikkonsert i julens tecken. Det är gratis inträde. Välkommen till Tyresö kyrka!

Läs mer om konserten
 

Fler nyheter

 • 23 november 2017 Kultur

  Nu är det dags att söka kulturstipendium

  Tyresö kommuns kulturstipendier har till syfte att stimulera kommunens kulturella liv och att vara uppmuntran och stöd åt kulturellt verksamma personer i kommunen. Sista dagen för ansökan är 31 januari 2018.

 • 06 november 2017

  Vi vågar visa

  Tyresö kulturskola får vecka 45-47 besök av 3 lärare från andra kulturskolor. Idén är att vi ska lära av varandra och på så sätt bli ännu bättre. Samarbetet kallas ”Våga visa”.

 • 26 oktober 2017 Kultur

  Cirkusskola på höstlovet

  Den 30 oktober till 3 november är det cirkusskola i Krusboda skolas gymnastiksal. Passa på, cirkusskolan är gratis. Det är begränsat antal platser, så det är bra att du föranmäler dig. Hjärtligt välkommen!

 • 26 oktober 2017 Kultur

  Höstlovsaktiviteter på kulturskolan

  Den 31 oktober kl 12-16 kan du komma till kulturskolan och tillverka ditt eget musikinstrument och spela in musiken i vår studio. Vill du hellre dansa? Då är "Dansimprovisation" något för dig. Välkommen!

 • Fler nyheter Prenumerera
Om kulturskolan

Om kulturskolan

Tyresö kulturskola erbjuder kurser för dig mellan 5 och 19 år som vill ägna dig åt musik, dans, teater eller bild på din fritid. Vi har engagerade och välutbildade lärare och håller till i egna lokaler på Kulturcentrum Kvarnhjulet nära Tyresö centrum.

Scenen är din!

Scenen är din!

Videoklipp från Musikveckan, med Frans Walfridsson, Tilda Gunnarsson och Sofie Andersson.

Se filmen med Frans, Tilda och Sofie

Freja Renberg spelar Visit To Vienna av Sahara Hotnights på kulturskolans tak!

Se filmen med Freja

Kontakt

Tyresö kulturskola

Kulturskolechef
Christina Holm
Postadress:
135 81 Tyresö
Besöksadress:
Kulturcentrum Kvarnhjulet, Pluggvägen 6 A, hus A, ingång A1
135 46 Tyresö

Politiskt ansvar

Frånvaroanmälan

Frånvaroanmälan

Om du är sjuk eller av annan anledning inte kan komma till din lektion ska du sms:a eller skicka e-post direkt till din lärare.