Tyck till om tyreso.se
Till tyreso.se

Titta i album

Klicka på den kategori du är intresserad av så visas bilderna här nedanför. Söker du en viss person eller motiv kan det istället vara bra att gå till Sök bilder i huvudmenyn.

Ladda ned bilderna till din dator genom att klicka på symbolen Visa information under bilden. Sedan högerklickar du på webbformat eller officeformat längst ned på sidan och väljer spara mål som.
Du hittar information om de är betalbild eller ej genom att klicka på symbolen Visa information. Vill du använda en betalbild, kontaktar du kommunikationsenheten


Högermeny

Kontakt


Kommunikationsenheten
Fri bild eller betalbild

Fri bild eller betalbild

För bilder gäller lagen om upphovsrätt. Det kan vara mycket kostsamt att bryta mot den. Bilder som har tagits av kommunanställda i tjänsten är fria att använda och en hel del bilder har vi köpt rättigheten att använda inom kommunen. De fria bilderna får inte utan tillåtelse spridas till personer eller företag utanför kommunen.

Många bilder i bildbanken är betalbilder som fotografen vill ha betalt för om vi använder.
Du hittar information om det är en betalbild eller inte genom att klicka på symbolen Visa information under varje bild. Vill du använda en betalbild kontaktar du oss på kommunikationsenheten.