Tyck till om tyreso.se
Till tyreso.se

Studie- och yrkesvägledning på Tyresö gymnasium

Urban Fredriksson är studie- och yrkesvägledare för de nationella programmen på Tyresö gymnasium. Sofia Lindgren är studie- och yrkesvägledare för Introduktionsprogrammen och Gymnasiesärskolan.

Urban_Sofia_tillhemsidan

För dig som går ett nationellt program
Går du på ett nationellt program kommer du att träffa mig, Urban Fredriksson, i olika sammanhang. Jag kommer ut i klasserna med information om studier på gymnasiet och om alternativen efter gymnasiet. Jag sprider viktig information om öppna hus, högskoleprov, ansökningstider, utlandsstudier och en hel del annat som att ordna studiebesök och högskolemässor mm.

Vad kan vi hjälpa dig med?
Små frågor eller stora frågor, små studieproblem eller stora? 
Du är alltid välkommen att fråga och att diskutera din studiesituation. Antingen tittar du förbi med en kort fråga eller så bokar du en tid för ett enskilt samtal. De flesta drabbas också någon gång under sin tid på gymnasiet av den stora frågan ”Vad ska jag göra efter gymnasiet?” Då är det dags att boka tid hos vägledaren! Tillsammans hjälps vi åt att titta på alternativ, möjligheter och eventuella hinder.

Välkommen!
Hälsningar Urban

Läs mer om våra nationella program


Publicerad av: lars.fuglesang@tyreso.se

Senast uppdaterad: 2017-02-13

Högermeny

Kontakt

Urban Fredriksson
Tel: 08-5782 99 68
E-post: urban.fredriksson@tyreso.se

Sofia Lindgren
Tel: 073-092 90 12
E-post: sofia.lindgren@tyreso.se 

Studera eller arbeta?

Studera eller arbeta?

Funderar du över din framtid, arbete eller studier? Här finns information för grundskola, gymnasieskola och vuxenstuderande.

Startsida för studie och yrkesvägledning Länk till webbplats om studie- och yrkesvägledning. öppnas i nytt fönster