Tyck till om tyreso.se
Till tyreso.se

För dig i 9:an

Funderar du på att söka till Tyresö gymnasium? Våra lärare brinner för att undervisa och stimulera dig som elev. Här kan du förverkliga dina framtidsdrömmar.

KavlenUtklädda elever på Kavlen, en av Tyresö gymnasiums årliga traditioner

Vi har flera år i rad blivit utnämnda till Södertörns bästa gymnasieskola. Det innebär att vi har högst andel behöriga elever till högskolan och högsta betygssnittet.

Tyresö gymnasium är också känt för sina många traditioner, Kavlen där elever och lärare tävlar i lag mot varandra (se bild), Lyrikdagen, Julshowen och naturligtvis den efterlängtade balen i årskurs 3.

Under fliken "Utbildningar" kan du läsa mer om varje program

Ditt gymnasieval gör du via Internet på www.gyantagningen.se eller hos din studievägledare.

Första ansökningsdatum är i februari och under maj månad kommer du att kunna, vid behov, ändra din ansökan. Vill du veta mer exakta datum besök då www.gyantagningen.se.

Frågor om din ansökan besvaras på telefon 08-5800 80  gyantagningen@ksl.se

Publicerad av: Lars Fuglesang

Senast uppdaterad: 2015-12-09

Högermeny