Tyck till om tyreso.se
Till tyreso.se

Nyhetslista_Tyresö gymnasium

 

 • 19 oktober 2016

  HT-elever på praktik på Teneriffa

  Nargiza och Nicole går sista året på hotell- och turismprogrammet på Tyresö gymnasium. De har precis kommit hem från en sexveckors praktik på Teneriffa.

 • 17 oktober 2016 Skola

  Öppet hus på Tyresö gymnasium

  Onsdag 16 november har Tyresö gymnasium öppet hus kl 18-20. Alla nior med föräldrar är varmt välkomna. Vi lovar att svara på alla möjliga och omöjliga frågor kring din kommande gymnasieutbildning.

 • 03 oktober 2016

  Gymnasiesärskolemässan på Fryshuset

  Den andra Gymnasiesärskolemässan arrangerades på Fryshuset onsdag den 21 september i samarbete med Tyresö gymnasium som hade en mycket välbesökt monter.

 • 23 september 2016 Skola

  Direkt till jobb efter gymnasiet

  Tyresö gymnasium fokuserar på de framgångsrika yrkesförberedande programmen. De är en snabb väg ut till arbete vare sig man vill bli elektriker, frisör, bilmekaniker, jobba inom byggnadssektorn, med turism eller med mode och stil.

 • 02 september 2016

  Uppstartsvecka på Tyresö gymnasium

  Nu har skolan kommit i gång för allvar och hela förra veckan hade vi uppstartsdagar med alla våra nya elever, så att de fick lära känna varandra och sina nya lärare.

 • 30 maj 2016

  Språkintroduktionsprogrammet är en viktig väg in i samhället

  Varje år tar Tyresö kommun emot ensamkommande flyktingbarn – barn som av olika skäl tvingats lämna sitt hemland. Vi har träffat fyra av dem som har drömmar om en framtid i Sverige. Men först och främst vill de lära sig språket och träffa andra ungdomar.

 • 25 november 2015

  "Låt inte rädsla styra ditt val till gymnasiet"

  - Nyckeln till att hamna rätt är att välja program framför skola, säger Urban Fredriksson, studie- och yrkesvägledare på Tyresö gymnasium. Här tipsar han om vad du ska ha koll på innan du väljer till gymnasiet.

 • 29 september 2015

  Tyresö gymnasiums elprogram har nu blivit en ETG partner

  Detta innebär att när du är klar med gymnasiestudierna och har blivit godkänt med examensproven får du ditt yrkesbevis (vilket betyder att lärlingstiden blir inkluderad i utbildningen). Du blir alltså elektriker på tre år i stället för fyra.

 • 22 maj 2015 Omsorg

  Coaching stärker ensamkommande

  Ofta har de rest långt och stra­patsrikt. I bagaget finns många traumatiska upplevelser. De är alla under 18 och har flytt till Sverige ensamma. Förra året hade ­Tyresö fyrtio ensamkommande barn, sexton bor i boendekedjan.

 • 25 augusti 2014

  Följ nye rektorns blogg

  Mattias Odhner Larsson, Tyresö gymnasiums nye rektor, bloggar om arbetet med att skapa framtidens gymnasium. Följ bloggen och få meddelanden om nya inlägg!

 • 14 mars 2014 Skola

  Så blir nya gymnasiets vision

  Gymnasie- och arbetsmarknadsnämnden har beslutat om vilken vision och värdegrund som ska gälla för det nya gymnasiet. Var gymnasiet ska ligga kommer att beslutas tidigast i juni när kommunplanen för 2015-17 med mål och tre-årig budget antas.

 • Prenumerera

Högermeny