Tyck till om tyreso.se
Till tyreso.se

Nyhetslista_Tyresö gymnasium

 

 • 21 april 2017

  UF-företagen på Hotell-och turismprogrammet

  UF-företagen på Hotell-och turismprogrammet arbetar på för fullt med sina UF-företag. Kolla in UF-företagets Satisfactions fina reklamfilm!

 • 18 april 2017 Skola

  Öppet hus på Tyresö gymnasium

  Tisdag 2 maj har Tyresö gymnasium öppet hus kl 17-18.30. Alla nior med föräldrar är varmt välkomna. Vi lovar att svara på alla möjliga och omöjliga frågor kring din kommande gymnasieutbildning.

 • 18 april 2017

  Öppet hus på kulturskolan 25 april

  Öppet hus! Kom till kulturskolan 25 April kl.18:00-19:30. Prova instrument och kika in i salarna för teater, bild och dans. Våra lärare tar hand om dig. Välkomna till oss!

 • 05 april 2017

  Dragracingstjärna besökte Fordonsprogrammet

  Micke Kågered, flerfaldig europamästare i Dragracing besökte Fordonsprogrammet på Tyresö gymnasium. Kågered hade med sin tävlingsbil och sin mekaniker Kent Carlsson. Dagen blev upplagd med föreläsningar och praktiska övningar.

 • 22 mars 2017

  UF-mässan i Älvsjö

  Tyresö gymnasiums UF-företag från Hotell- och turismprogrammet samt Teknikprogrammet var på plats på den stora UF-mässan i Älvsjö.

 • 16 mars 2017

  Praktikplatser leder till jobb

  Tyresö gymnasium har sedan länge ett tätt samarbete med branscherna vilket ger fina praktikplatser. Många av våra elever erbjuds jobb redan under sin praktik. Här kan du läsa om vad våra handledare tycker om våra elever.

 • 13 mars 2017

  Framgångsrikt koncept får fler att söka till elprogrammet

  El- och energiprogrammet med inriktning elteknik på Tyresö gymnasium är sen hösten 2015 en del av Elteknikbranschens Gymnasieskolor, ETG. Det har gjort utbildningen mycket populär. – Vi har märkt ett ökat söktryck, säger Sebastian Gäll, programansvarig.

 • 08 mars 2017

  Fordonsprogrammet på internationella kvinnodagen

  Mekonomen har gjort en film på Fordonsprogrammet på Tyresö gymnasium där de lyfter fram #framtidsyrke och fokuserar på vilka egenskaper som behövs i branschen framför könsfördelningen. Filmen publiceras i dag på internationella kvinnodagen.

 • 24 februari 2017

  Grand Opening av Winn i Haninge

  Hotell och turismprogrammets elever i åk 1, HT16, deltog i årets Grand Opening av Winn i Haninge. Ett event med stjärnspäckad underhållning.

 • 23 februari 2017

  Dags att söka sommarjobb

  Tyresö kommun underlättar för dig som är 16 eller 17 år att få sommarjobb genom att ersätta din arbetsgivare med kostnaden för halva din lön. Anmäl dig gärna till jobbsökarträffarna 8, 14 och 16 mars.

 • 31 januari 2017 Politik

  Tyresöinitiativet – här kan du lämna e-förslag!

  Nu lanseras Tyresöinitiativet – ett dialogverktyg som ska göra det enklare för dig som kommunmedborgare att påverka politiska beslut och verksamheter. Välkommen att lämna e-förslag!

 • 26 januari 2017

  HT-elever jobbade på vinterkonferens

  Elever från Hotell och turismprogrammet deltog som värdar och värdinnor på årets stora Vinterkonferens på Quality Globe hotel

 • 25 januari 2017

  Att tänka på inför gymnasievalet!

  Hej. Vi heter Sofia och Urban och arbetar som studie- och yrkesvägledare på Tyresö gymnasium. Här kommer våra bästa tips inför ditt gymnasieval. Du är alltid välkommen att höra av dig till oss om du frågor eller funderingar.

 • 20 januari 2017 Skola

  Tyresö gymnasiums elever lyckas väl!

  Vi har sedan länge haft stora framgångar med våra yrkesprogram. Vi vet att många av våra elever som påbörjar en utbildning hos oss har stora möjligheter till arbete redan under studietiden. Många erbjuds även en fast anställning direkt efter studenten.

 • 13 januari 2017

  Nu lagar vi all mat inom egna verksamheter

  Tyresö kommun har höga ambitioner vad gäller den mat som serveras i förskolor, skolor och äldreomsorg som drivs i egen regi. Nu tar vi även över köket som lagar till Björkbackens vård- och omsorgsboende och hemtjänsten.

 • 16 december 2016

  Jonathan Rydberg på topp i Yrkes EM

  Jonathan gick ut Fordonsprogrammet på Tyresö gymnasium 2015. Han är redan en av Sveriges duktigaste bilmekaniker och tävlar för svenska yrkeslandslaget. Den 1-3 december tävlade Johan med ungdomar från hela Europa om EM-titeln i yrkesskicklighet.

 • Prenumerera
  1  2  Nästa »

Högermeny