Tyck till om tyreso.se
Till tyreso.se

Nyhetslista_Tyresö gymnasium

 

 • 31 januari 2017 Politik

  Tyresöinitiativet – här kan du lämna e-förslag!

  Nu lanseras Tyresöinitiativet – ett dialogverktyg som ska göra det enklare för dig som kommunmedborgare att påverka politiska beslut och verksamheter. Välkommen att lämna e-förslag!

 • 26 januari 2017

  HT-elever jobbade på vinterkonferens

  Elever från Hotell och turismprogrammet deltog som värdar och värdinnor på årets stora Vinterkonferens på Quality Globe hotel

 • 25 januari 2017

  Att tänka på inför gymnasievalet!

  Hej. Vi heter Sofia och Urban och arbetar som studie- och yrkesvägledare på Tyresö gymnasium. Här kommer våra bästa tips inför ditt gymnasieval. Du är alltid välkommen att höra av dig till oss om du frågor eller funderingar.

 • 20 januari 2017 Skola

  Tyresö gymnasiums elever lyckas väl!

  Vi har sedan länge haft stora framgångar med våra yrkesprogram. Vi vet att många av våra elever som påbörjar en utbildning hos oss har stora möjligheter till arbete redan under studietiden. Många erbjuds även en fast anställning direkt efter studenten.

 • 20 januari 2017

  Ny rektor på Tyresö gymnasium

  Lena Beskow är ny rektor på Tyresö gymnasium sedan den 1 januari. Men hon är redan ett välkänt ansikte för elever och lärare efter några år på skolan på andra befattningar.

 • 13 januari 2017

  Nu lagar vi all mat inom egna verksamheter

  Tyresö kommun har höga ambitioner vad gäller den mat som serveras i förskolor, skolor och äldreomsorg som drivs i egen regi. Nu tar vi även över köket som lagar till Björkbackens vård- och omsorgsboende och kommunala hemtjänsten.

 • 16 december 2016

  Jonathan Rydberg på topp i Yrkes EM

  Jonathan gick ut Fordonsprogrammet på Tyresö gymnasium 2015. Han är redan en av Sveriges duktigaste bilmekaniker och tävlar för svenska yrkeslandslaget. Den 1-3 december tävlade Johan med ungdomar från hela Europa om EM-titeln i yrkesskicklighet.

 • 30 november 2016

  Nordiskt samarbete om utomlandspraktik

  Tyresö gymnasium deltar i ett projekt under Nordplus junior. Det har som syfte att utöka samarbetet mellan de nordiska länderna gällande APL platser.

 • 25 oktober 2016

  Tyresö gymnasiums katalog 2017

  Här kan du ladda ner gymnasiets katalog som pdf och läsa om skolan och vårt programutbud för läsåret 2017/18

 • 23 september 2016 Skola

  Direkt till jobb efter gymnasiet

  Tyresö gymnasium fokuserar på de framgångsrika yrkesförberedande programmen. De är en snabb väg ut till arbete vare sig man vill bli elektriker, frisör, bilmekaniker, jobba inom byggnadssektorn, med turism eller med mode och stil.

 • 30 maj 2016

  Språkintroduktionsprogrammet är en viktig väg in i samhället

  Varje år tar Tyresö kommun emot ensamkommande flyktingbarn – barn som av olika skäl tvingats lämna sitt hemland. Vi har träffat fyra av dem som har drömmar om en framtid i Sverige. Men först och främst vill de lära sig språket och träffa andra ungdomar.

 • 29 september 2015

  Tyresö gymnasiums elprogram har nu blivit en ETG partner

  Detta innebär att när du är klar med gymnasiestudierna och har blivit godkänt med examensproven får du ditt yrkesbevis (vilket betyder att lärlingstiden blir inkluderad i utbildningen). Du blir alltså elektriker på tre år i stället för fyra.

 • 22 maj 2015 Omsorg

  Coaching stärker ensamkommande

  Ofta har de rest långt och stra­patsrikt. I bagaget finns många traumatiska upplevelser. De är alla under 18 och har flytt till Sverige ensamma. Förra året hade ­Tyresö fyrtio ensamkommande barn, sexton bor i boendekedjan.

 • Prenumerera

Högermeny