Tyck till om tyreso.se
Till tyreso.se

Ung i Tyresö

Ung i Tyresö riktar sig till dig som är mellan 16 och 24 år, bosatt i Tyresö kommun och behöver komma vidare mot arbete eller studier.

Vem är du?

Du har behov av ett samlat stöd och vägledning riktat mot sysselsättning, praktik, arbete eller studier. Kanske vill du också ha hjälp med att hitta din motivation?

Gemensamt för de flesta ungdomar vi träffar är att de, av olika anledningar, inte slutfört sina studier på gymnasiet eller grundskolan. Många har också pågående kontakt med andra myndigheter.

För att bli aktuell hos Ung i Tyresö så skriver din socialsekreterare, arbetsförmedlare, kurator eller studie- och yrkesvägledare en anvisning till oss. Därefter hör vi av oss till dig och bokar en tid för ett första möte. Har du ingen pågående myndighetskontakt kan du kontakta oss direkt.

Vilka är vi - och hur kan vi hjälpa dig?

Hos Ung i Tyresö arbetar ett samverkansteam bestående av arbetsförmedlare, supported employment-handledare och studie- och yrkesvägledare. Dina behov kartläggs och tillsammans arbetar vi för att du ska få rätt stöd för att komma vidare mot arbete eller studier. Det kan till exempel handla om att du behöver få stöd för att vända på dygnet, få struktur på dina dagar, hitta motivation och få vägledning. Du kan också få prova på ett yrke för att komma på vad just du vill göra i framtiden.

Här finns vi

Ung i Tyresö har sina lokaler i kommunhuset i Tyresö centrum. Teamet sitter på entréplan, Marknadsgränd 2. Verksamheten delfinansieras av Samordningsförbundet Östra Södertörn.

Ung i Tyresös egen webbplats

Ung i Tyresös Facebooksida

Samordningsförbundet Östra Södertörns webbplats


Publicerad av: webmaster@tyreso.se

Senast uppdaterad: 2017-02-14

Högermeny

Kontaktpersoner i Tyresö

Kontaktpersoner i Tyresö

Leonard Kihlgren
Verksamhetsledare
leonard.kihlgren@tyreso.se
08-578 272 19

Lisa Sidell 
Studie- och yrkesvägledare
Lisa.SidellLundin@tyreso.se
08-578 294 85

Lotta Palmebrink
Vägledare
Lotta.Palmebrink@tyreso.se
08-578 291 46

Wanja Janeheim
Vägledare
08-578 299 56
wanja.janeheim@tyreso.se

Eva Larsson
Arbetsförmedlare
eva.m.larsson@arbetsformedlingen.se
010-486 28 96

Matilda Andersson
Arbetsförmedlare
010-488 91 65
matilda.x.andersson@arbetsformedlingen.se