Tyck till om tyreso.se
Till tyreso.se

Till dig som är senior i Tyresö erbjuder vi service, aktiviteter, trevliga utemiljöer och olika boenden, allt efter dina förutsättningar.

Här hittar du information om allt från vilken hjälp du kan få i hemmet och vart du kan vända dig när du behöver vård och omsorg, till information om pensionärsföreningar och andra verksamheter. En promenad med promenadkarta, bowling, teater, konsthall och fiske är några exempel på det utbud som finns i kommunen.

Mingla med näringslivet i Tyresö centrum

Tyresö Näringslivsdag
23 september 2016 Service

Den 28 oktober genomförs Tyresö Närings­livs­dag för fjärde året i rad. Nytt för i år är att mässan flyttar in i Tyresö centrum och att en rek­­­ry­teringsmässa genomförs samtidigt.

Läs mer om Näringslivsdagen

Byte av insamlingsbehållare på Tyresös återvinningsstationer

24 oktober 2016

Vecka 44 börjar FTI byta ut behållarna på återvinningsstationerna i Tyresö. Under bytesperioden kan det bli störningar i tillgängligheten för just den station där bytet pågår, FTI ber om överseende med detta. Arbetet beräknas pågå under tre veckor.

Läs mer om återvinningsstationerna
 

Fler nyheter

 • 28 oktober 2016

  Inför mörkrets inbrott

  Just nu pågår en kampanj i Tyresö som kallas Inför mörkrets inbrott. Det är polisen som uppmanar alla till vaksamhet så bostadsinbrotten brukar öka på höstkanten.

 • 21 oktober 2016 Politik

  Se webb-tv: kommunfullmäktige 20 oktober

  Tyresö kommunfullmäktige hade sammanträde torsdagen den 20 oktober 2016. Sammanträdet sändes direkt i webb-tv. Här kan du se det i efterhand.

 • 21 oktober 2016

  Snabbprotokoll 20 oktober

  Vill du veta vad som beslutades vid kommunfullmäktiges sammanträde den 20 oktober? Här kan du läsa snabbprotokollet.

 • 11 oktober 2016

  Svårt att lösa akuta bostadsbehov

  Det är brist på bostäder i Tyresö. Många vill flytta hit och även kommunen behöver bostäder för socialt utsatta och nyanlända som anvisas till Tyresö enligt den nya bosättningslagen. Kommunen arbetar nu med flera olika spår för att klara utmaningen.

 • Fler nyheter Prenumerera