Tyck till om tyreso.se
Till tyreso.se

Till dig som är senior i Tyresö erbjuder vi service, aktiviteter, trevliga utemiljöer och olika boenden, allt efter dina förutsättningar.

Här hittar du information om allt från vilken hjälp du kan få i hemmet och vart du kan vända dig när du behöver vård och omsorg, till information om pensionärsföreningar och andra verksamheter. En promenad med promenadkarta, bowling, teater, konsthall och fiske är några exempel på det utbud som finns i kommunen.

Nu lagar vi all mat inom egna verksamheter

Nylagad mat.
13 januari 2017

Tyresö kommun har höga ambitioner vad gäller den mat som serveras i förskolor, skolor och äldreomsorg som drivs i egen regi. Nu tar vi även över köket som lagar till Björkbackens vård- och omsorgsboende och hemtjänsten.

Läs mer om kommunens måltidsservice

Höjd maxtaxa

16 december 2016 Omsorg

Från och med januari 2017 höjs maxtaxan för avgifter inom omsorgen om äldre och personer med funktionsnedsättning.

Läs mer om maxtaxan

Avgiftsfria trygghetslarm från januari 2017

16 december 2016 Omsorg

Kommunfullmäktige i Tyresö har fattat beslut om att införa avgiftsfria trygghetslarm för biståndsbedömda personer inom äldreomsorgen, från och med januari 2017.

Läs mer om trygghetslarm
 

Fler nyheter

 • 28 mars 2017 Fritid

  På god fot med Tyresö!

  Den 17-30 april är det dags igen för Tyresös promenadfestival. Du kan delta i allt från lättare turer på gator och stigar till tuffare vandringar i skog och mark. Hela 30 promenader finns att välja på.

 • 27 mars 2017

  Kommunfullmäktige onsdag 30 mars

  Tyresö kommunfullmäktige sammanträder torsdagen den 30 mars kl 18. Välkommen att besöka sammanträdet! Du kan även följa mötet via webb-tv eller Tyresö närradio (91,4 MHz).

 • 22 mars 2017

  Beslut i kommunstyrelsen 13 mars 2017

  Vid sammanträdet gavs uppdrag att utreda införandet av verktyg för medborgardialog, och en funktion som frivilligsamordnare utsågs som kontaktperson för de som bidrar med frivilligverksamhet.

 • 16 mars 2017

  Se webb-tv: kommunfullmäktige 15 mars

  Tyresö kommunfullmäktige sammanträdde onsdagen den 15 mars 2017. Sammanträdet sändes direkt i webb-tv. Här kan du se det i efterhand.

 • Fler nyheter Prenumerera