Tyck till om tyreso.se
Till tyreso.se

Till dig som är senior i Tyresö erbjuder vi service, aktiviteter, trevliga utemiljöer och olika boenden, allt efter dina förutsättningar.

Här hittar du information om allt från vilken hjälp du kan få i hemmet och vart du kan vända dig när du behöver vård och omsorg, till information om pensionärsföreningar och andra verksamheter. En promenad med promenadkarta, bowling, teater, konsthall och fiske är några exempel på det utbud som finns i kommunen.

Ändrade öppettider inför helgen

22 maj 2017

I samband med Kristi himmelsfärdsdag och nationaldagen har Servicecenter, biblioteken och andra kommunala verksamheter ändrade öppettider.

Här finns öppettiderna

Öppet hus - träffa Tyresös politiker

22 maj 2017 Politik

Tisdagen den 30 maj är du välkommen till Servicecenter i kommunhuset. Lär dig hur du enkelt kan lämna förslag till Tyresös politiker och informera dig om hur partiernas budgetprioriteringar ser ut för 2018.

Läs mer om det öppna huset

Demodag - prova på elcykel den 30 maj!

Elcyklel
23 maj 2017

Passa på att testa en elcykel den 30 maj! Med elcykeln slipper du trängselavgifter, p-avgifter, p-platsletande, bränslekostnader, avgaser, trängsel, köer och stress.

Läs mer om demodagen

Ny tillfällig gång- och cykelbana längs Bollmora allé

24 maj 2017

Nu påbörjas bygget av hyres- och bostadsrätter i kvarteret Järnet. I samband med det stängs gång- och cykelvägen på båda sidorna om bygget av. Istället tas en ny gång- och cykelbana på västra sidan Bollmora allé i bruk.

Läs mer
 

Fler nyheter

 • 26 maj 2017

  Eldningsförbud i hela Stockholms län

  Det är stor brandrisk i skog och mark. Länsstyrelsen har därför beslutat om eldningsförbud i Stockholms län. Förbudet gäller eldning utomhus förutom vid iordningställd grillplats.

 • 23 maj 2017

  Rapporterade oroligheter under kontroll

  Med anledning av den gångna helgens oroligheter i Tyresö och den stundande långhelgen, vill vi lyfta det löpande arbete som pågår för att skapa trygghet och säkerhet i Tyresö kommun.

 • 19 maj 2017

  Snabbprotokoll 18 maj

  Vill du veta vad som beslutades vid kommunfullmäktiges sammanträde den 18 maj? Här kan du läsa snabbprotokollet.

 • 19 maj 2017 Politik

  Se webb-tv: kommunfullmäktige 18 maj

  Tyresö kommunfullmäktige sammanträdde torsdagen den 27 april 2017. Här kan du se sammanträdet i efterhand.

 • Fler nyheter Prenumerera