Tyck till om tyreso.se
Till tyreso.se

Till dig som är senior i Tyresö erbjuder vi service, aktiviteter, trevliga utemiljöer och olika boenden, allt efter dina förutsättningar.

Här hittar du information om allt från vilken hjälp du kan få i hemmet och vart du kan vända dig när du behöver vård och omsorg, till information om pensionärsföreningar och andra verksamheter. En promenad med promenadkarta, bowling, teater, konsthall och fiske är några exempel på det utbud som finns i kommunen.

Nu lagar vi all mat inom egna verksamheter

Nylagad mat.
13 januari 2017

Tyresö kommun har höga ambitioner vad gäller den mat som serveras i förskolor, skolor och äldreomsorg som drivs i egen regi. Nu tar vi även över köket som lagar till Björkbackens vård- och omsorgsboende och kommunala hemtjänsten.

Läs mer om kommunens måltidsservice

Vårens kulturbroschyr är här!

Kulturbrochyr våren 2017 topp
12 januari 2017 Kultur

Läs om de många roliga och inspirerande kulturprogram som Tyresö kommun arrangerar under våren, allt ifrån barnteater och författarbesök till konstutställningar och medeltidsdagar.

Läs mer om vårens kulturbroschyr

Höjd maxtaxa

16 december 2016 Omsorg

Från och med januari 2017 höjs maxtaxan för avgifter inom omsorgen om äldre och personer med funktionsnedsättning.

Läs mer om maxtaxan

Avgiftsfria trygghetslarm från januari 2017

16 december 2016 Omsorg

Kommunfullmäktige i Tyresö har fattat beslut om att införa avgiftsfria trygghetslarm för biståndsbedömda personer inom äldreomsorgen, från och med januari 2017.

Läs mer om trygghetslarm
 

Fler nyheter

 • 20 januari 2017

  Kommunfullmäktige torsdag 26 januari

  Tyresö kommunfullmäktige sammanträder torsdagen den 26 januari kl 18. Välkommen att besöka sammanträdet! Du kan även följa mötet via webb-tv eller Tyresö närradio (91,4 MHz).

 • 20 januari 2017

  Advokatjouren är tillbaka

  Advokatjouren har fått nya tider i vår. Nästa tid är 9 februari. Ring och boka tid samma dag som advokaten kommer från kl 08.00 på 08-578 291 00, val 3.

 • 18 januari 2017

  Beslut i kommunstyrelsen den 10 januari 2017

  Vid sammanträdet antogs plan- och kvalitetsprogram för Wättingeområdet och ett medborgarlöfte mellan polisen och Tyresö kommun.

 • 16 januari 2017

  Fixa laddplats till elbil? Kom på infokväll!

  Går du eller dina grannar i elbilstankar? Då behövs det bra laddplatser, helst vid era ordinarie p-platser. Men hur ordnar man det? Kom på en informationskväll och få svar - anmäl dig/er på fixaladdplats.se.

 • Fler nyheter Prenumerera