Tyck till om tyreso.se

Föreslå pristagare till kultur- och idrottspriser

Publicerad den: 2017-11-22

Kultur- och idrottsgalan genomförs i mars varje år för att hylla människor som har gjort fina insatser för sin förening och för Tyresö under 2017. Nu kan du lämna förslag på vilka som är värda att vinna priserna!

Kultur- och idrottsgalan loggaKanske tänker du på din dotters engagerade tränare, din granne som under decennier arbetat ideellt för sin förening eller din klubbkamrat som mot alla odds har gjort en fantastisk prestation? 

Lämna ditt förslag till pristagare senast den 31 januari. Priset gäller för prestationer under 2017. Fyll i vilken kategori du menar och skriv en motivering till varför just den här personen eller föreningen är värd att vinna priset. Juryn, som består av politiker i kultur- och fritidsnämnden, nominerar och utser de slutgiltiga vinnarna. Priserna delas ut på kultur- och idrottsgalan fredag den 16 mars 2018 på restaurang Energikällan i Skrubba industriområde. 

Tyresö kommun delar ut priser i många olika kategorier. Priskategorierna är Årets idrottsförening, Årets kulturförening, Årets ledare, Årets unga ledare, Årets eldsjäl, Årets kulturpersonlighet, Årets idrottsprestation, Årets nytänkare inom kultur och idrott samt Årets insats för funktionsnedsatta. 

Lämna förslag till pristagare här

Läs mer om kultur- och idrottsgalan här


Publicerad av: kristina.erdholm@tyreso.se

Senast uppdaterad: 2018-01-05

Högermeny