Tyck till om tyreso.se
Till tyreso.se

Kulturskolebladet nr 4

Kulturskolebladet 4
23 februari 2017

Lagom till sportlovet kommer Kulturskolebladet nr 4. Här kan du bland annat läsa lite om spännande samarbeten, härliga konserter och att det vecka 11 startar nya korta kurser.

Till Kulturskolebladet 4

Tyresö kulturskola på Kaatach scen

Barn musik
16 februari 2017

Lördagen den 18 februari spelade Tyresö kulturskolas stråkensembler Fiolbusarna och Stråkbråkarna på Kaatach. Arrangemanget är ett kul och bra exempel på samarbete mellan oss och företagslivet i Tyresö.

Läs mer om minikonserten

Filmmusikkonsert 23 februari

Biograf
20 februari 2017

Tyresö kulturskolas stråk och gitarrensembler bjuder på musik från filmens värld. Vi får se och höra Tageldraget, String team, Gitarrus Argus och Firefingers. Fri entré. Välkomna!

Läs mer om filmkonserten

Vi fortsätter vår satsning på korta kurser 2017

Garageband
18 november 2016 Kultur

Teckna serier, skapa musik, dansa som Michael Jackson eller designa för framtiden! Vi fortsätter med våra korta kurser, vecka 3-10 och vecka 11-18. Passa på att prova något nytt!

Läs mer om korta kurser vårterminen 2017

Ta hand om våra guldklimpar!

Barn trafik
16 september 2016

Ni som kommer med bil, parkera enbart på anvisade platser. Släpp av era barn på vändplatsen utanför Nyboda skola och se till att de sedan går till höger om hus C, där är det bilfritt.

Se kartbild över området

Nya kursavgifter våren 2017

Blommor
25 november 2016

Vårterminen 2017 sker en liten prishöjning på våra terminsavgifter. Kulturskolans avgifter indexregleras inför varje läsår.

Till våra avgifter 2017
 

Fler nyheter

 • 16 februari 2017 Kultur

  Kulturstipendiaterna är utsedda

  Tyresö kommuns kulturstipendium för 2017 tilldelas klarinettisten Lisa Johannesson, jazzsångerskan och harpisten Anna Jalkéus samt författaren Helena Dahlgren. De får 10 000 kronor vardera.

 • 16 februari 2017 Kultur

  Nomineringar till kultur- och idrottspriser klara

  Nu är juryn klar med sitt arbete! Tre personer eller föreningar har nominerats i varje priskategori. Vinnarna utses på Kultur- och idrottsgalan den 17 mars. Tack alla Tyresöbor som lämnade förslag!

 • 16 februari 2017 Fritid

  Sportlov i Tyresö

  Den 27 februari till 5 mars är det sportlov och kommunen erbjuder barn och ungdomar ett brett utbud av aktiviteter. Det blir barnteater, filmvisning med Japantema, serieteckning och en massa annat skoj!

 • 09 januari 2017

  Terminsstart på Tyresö kulturskola

  Dags för vårterminen 2017! Vi på kulturskolan har laddat batterierna och ser fram emot att dra igång de flesta av våra kurser redan under vecka 2 och 3. Välkomna!

 • Fler nyheter Prenumerera
Om kulturskolan

Om kulturskolan

Tyresö kulturskola erbjuder kurser för dig mellan 5 och 19 år som vill ägna dig åt musik, dans, teater eller bild på din fritid. Vi har engagerade och välutbildade lärare och håller till i egna lokaler på Kulturcentrum Kvarnhjulet nära Tyresö centrum. 

Scenen är din!

Scenen är din!

Videoklipp från Musikveckan, med Frans Walfridsson, Tilda Gunnarsson och Sofie Andersson.

Se filmen med Frans, Tilda och Sofie

Freja Renberg spelar Visit To Vienna av Sahara Hotnights på kulturskolans tak!

Se filmen med Freja

Kontakt

Tyresö kulturskola

Kulturskolechef
Christina Holm
Postadress:
135 81 Tyresö
Besöksadress:
Kulturcentrum Kvarnhjulet, Pluggvägen 6 A, hus A, ingång A1
135 46 Tyresö

Politiskt ansvar

Frånvaroanmälan

Frånvaroanmälan

Om du är sjuk eller av annan anledning inte kan komma till din lektion ska du sms:a eller skicka e-post direkt till din lärare.