Tyck till om tyreso.se

Kultur i höstmörkret

Vecka 46 är det åter dags för Kultur i höstmörkret 2016 - kulturveckan som lyser upp Tyresö mitt i mörkaste november! Vi hoppas att alla Tyresöbor ska få upp ögonen för vilket rikt utbud av kultur det finns i närområdet. Sidan uppdateras vartefter.

Kultur i höstmörkret är ett samarbetsprojekt mellan Tyresö kommuns kulturavdelning och de lokala kulturföreningarna och genomförs mellan den 14 och 20 november 2016. Ett späckat program med barnteater, dans- och slöjdkvällar, konstutställningar, konstrunda, barnteater, biofilmer, författarbesök, skoj på biblioteken och mycket mera. Så fort programmet är spikat lägger vi ut det här! Från 31 oktober kan ett tryckt program hämtas på biblioteken och Servicecenter i kommunhuset i Tyresö centrum.

Vill ni arrangera ett kulturprogram under veckan?

Tyresöföreningar välkomnas att delta om ni vill arrangera ett program med kulturellt innehåll. Hur programmet utformas bestämmer ni själva utifrån era förutsättningar och möjligheter. Detta kan vara ett bra tillfälle för er förening att visa er verksamhet för Tyresöborna! Kanske vill din förening vara med? Välkommen att skicka in en intresseanmälan senast 1 oktober.


Publicerad av: Kristina Erdholm

Senast uppdaterad: 2016-08-09

Högermeny

Kontakt

Kulturenheten

Projektledare
Anna-Karin Lejdal
Postadress:
135 81 Tyresö
Besöksadress:
Kvarnhjulet, hus A, Pluggvägen 6