Tyck till om tyreso.se

Kultur i höstmörkret

Mellan den 13 och 19 november 2017 är det åter dags för Kultur i höstmörkret - kulturveckan som lyser upp Tyresö mitt under den mörkaste årstiden! Vi hoppas att alla Tyresöbor ska få upp ögonen för vilket rikt utbud av kultur det finns i närområdet.

Programmet för Kultur i höstmörkret 2017 är ännu inte lagt. Programmet blir klart under hösten och då uppdateras den här webbplatsen.

Kulturveckan är ett samarbete mellan kommunens avdelning för Kultur och bibliotek och det lokala föreningslivet. Vill din förening vara med? Ta då tillfället i akt - alla Tyresöföreningar är välkomna att delta om ni vill arrangera ett program med kulturellt innehåll. Hur programmet utformas bestämmer ni själva utifrån era förutsättningar och möjligheter. Kommunen ansvarar för samordning och marknadsföring. Vi har också vissa lokaler som ni kan få låna gratis, kontakta oss om ni vill ha hjälp med det. Mer information kring Kultur i höstmörkret kommer längre fram, men notera gärna redan nu vecka 46 i er kalendrar.

Kulturbidrag

Skulle ni vilja vara med och arrangera ett kulturprogram under Kultur i höstmörkret, men känner att ni inte kan finansiera det fullt ut, så finns det kulturbidrag att söka. Den 15 maj är sista ansökningsdag för hösten. Läs om bidragsregler och ansök via e-tjänsten på www.tyreso.se/kulturbidrag 


Publicerad av: Kristina Erdholm

Senast uppdaterad: 2017-03-31

Högermeny

Kontakt

Kultur och bibliotek

Kultursamordnare
Anna-Karin Lejdal
Postadress:
Kultur och bibliotek
135 81 Tyresö
Besöksadress:
Östangränd 7
135 40 Tyresö

Politiskt ansvar