Tyck till om tyreso.se
Till tyreso.se

Ny tidtabell för ersättningsbussen på Brevik

Buss
11 april 2017

Från och med tisdagen den 18 april får ersättningsbussen som trafikerar på Brevik en ny tidtabell på morgnarna. Eftermiddagens turer förblir oförändrade.

Ny sträcka för ersättningsbussen

Vägarbeten kring Ugglevägen

Ugglevägen
22 april 2017

Vid vår arbetsplats är både grävmaskiner och lastbilar i ständigt i rörelse, tänka på att ha ögonkontakt med grävmaskin- och lastbilsförarna innan du passerar fordonen och respektera hastighetsbegränsningen.

Läs mer om vägarbetet

Vägarbeten kring Brakmarsvägen

Infrastruktur vid anläggningsarbete
22 april 2017

Vi gör vårt bästa för att få igenom all trafik på bästa sätt både in och ut från området. Det är jätteviktigt att alla respekterar hastighetsgränserna. Etapp 7 beräknas vara färdigbyggd försommaren 2017.

Läs mer om vägarbetet
 

Fler nyheter

 • 23 maj 2017

  Demodag - prova på elcykel den 30 maj!

  Passa på att testa en elcykel den 30 maj! Med elcykeln slipper du trängselavgifter, p-avgifter, p-platsletande, bränslekostnader, avgaser, trängsel, köer och stress.

 • 18 maj 2017 Stadsplanering

  Nu är översiktsplanen Tyresö 2035 antagen

  Den nya översiktsplanen antogs av kommunfullmäktige 18 maj 2017. Den visar i vilken riktning Tyresö ska utvecklas fram till år 2035. Tack alla som bidragit med idéer och synpunkter under medborgardialogen.

 • 11 maj 2017 Trafik

  Klipp till – och förhindra olyckor

  Det är grönt och skönt i Tyresö. Men grönskan skymmer lätt sikten i trafiken. Som tomtägare är du skyldig att hålla sikten fri, om en olycka inträffar kan du ställas till svars.

 • 11 maj 2017

  Toalettavfall från fritidsbåtar

  Det är förbjudet att tömma toalettavfall från fritidsbåtar i havet. I Tyresö finns tre tömningsstationer att välja mellan. Två fast installerade samt en flytande. Välkommen!

 • Fler nyheter Prenumerera
Avfallsinformation för östra Tyresö

Avfallsinformation för östra Tyresö

Arbetet med att bygga ut vatten och avlopp påverkar avfallshämtning och slamtömning. Tidvis blir det svårt för slam- och avfallsbilarna att komma fram i området.
Läs här om eventuella störningar eller ändringar.