Tyck till om tyreso.se
Till tyreso.se

Ersättningsbussen på Brevik tas bort

15 juni 2017

Den 30 juni tar ersättningsbussen på Brevik sommaruppehåll. Bussen kör sedan två veckor i augusti och därefter övertas busstrafiken helt av SL.

Läs mer om busstrafiken på Brevik

Vägarbeten kring Ugglevägen

Ugglevägen
22 april 2017

Vid vår arbetsplats är både grävmaskiner och lastbilar i ständigt i rörelse, tänka på att ha ögonkontakt med grävmaskin- och lastbilsförarna innan du passerar fordonen och respektera hastighetsbegränsningen.

Läs mer om vägarbetet

Vägarbeten kring Brakmarsvägen

Infrastruktur vid anläggningsarbete
22 april 2017

Vi gör vårt bästa för att få igenom all trafik på bästa sätt både in och ut från området. Det är jätteviktigt att alla respekterar hastighetsgränserna. Etapp 7 beräknas vara färdigbyggd försommaren 2017.

Läs mer om vägarbetet
 

Fler nyheter

 • 15 augusti 2017 Fritid

  Gratis naturguidning 19 augusti

  Telegrafberget till Ällmora träsk - Välkommen att njuta av den storslagna utsikt över havet och skärgården från Telegrafberget tillsammans med naturguiden Martina Kiibus. Terrängen är stundtals kuperad.

 • 10 augusti 2017

  Möt Tyresös framtid och PechaKucha

  Under Tyresöfestivalen 2 september kan du lyssna på hur Tyresö ska utvecklas framtill år 2035. Och vad planerna är för din kommundel. PechaKucha är ett japanskt snabbpresentationsformat – varje föredrag är mindre än sju minuter långt.

 • 19 juli 2017

  Fler cykelvägar 2017-2018

  Att cykla är ett enkelt sätt att resa till och från jobb, skola, fritidsaktiviteter och utflyktsmål. Under 2017 och 2018 bygger vi ett flertal nya cykelvägar, bland annat på Björkbacksvägen och Skogsängvägen.

 • 30 juni 2017

  Båtbottentvätten är igång

  Nu är båtbottentvätten i Vissvass igång för säsongen, välkommen att ringa och boka tid.

 • Fler nyheter Prenumerera
Avfallsinformation för östra Tyresö

Avfallsinformation för östra Tyresö

Arbetet med att bygga ut vatten och avlopp påverkar avfallshämtning och slamtömning. Tidvis blir det svårt för slam- och avfallsbilarna att komma fram i området.
Läs här om eventuella störningar eller ändringar.