Tyck till om tyreso.se
Till tyreso.se

Vägarbeten kring Ugglevägen

Ugglevägen
31 januari 2016

Vid vår arbetsplats är både grävmaskiner och lastbilar i ständigt i rörelse, tänka på att ha ögonkontakt med grävmaskin- och lastbilsförarna innan du passerar fordonen och respektera hastighetsbegränsningen.

Läs mer om vägarbetet

Vägarbeten kring Brakmarsvägen

Infrastruktur vid anläggningsarbete
31 januari 2016

Vi gör vårt bästa för att få igenom all trafik på bästa sätt både in och ut från området. Det är jätteviktigt att alla respekterar hastighetsgränserna. Etapp 7 beräknas vara färdigbyggd försommaren 2017.

Läs mer om vägarbetet
 

Fler nyheter

 • 23 februari 2017

  Skidåkning i Alby friluftsområde

  Kom och njut av snön och åk skidor i Alby. Vi rapporterar när vi har spårat de olika slingorna.

 • 23 februari 2017 Trafik

  Aktuell snöröjningsinformation

  Nu arbetar vi huvudsakligen med halkbekämpning, saltning av bussvägar samt de regionala gång- och cykelvägarna. Vi fortsätter sedan med bostadsområdena, trottoarer, övriga gång- och cykelvägar.

 • 20 februari 2017

  När går det att åka skridskor på sjön?

  Du åker alltid på egen risk och det är en del saker du måste ha i åtanke. I Alby plogar vi endast när det är säkert och då rapporterar vi om det.

 • 11 november 2016

  Ny tidtabell för ersättningsbussen

  I samband med att Nytorpsvägen stängdes av för vägarbeten från och med måndag 14 november så trafikerar SL:s busslinjer endast via Breviksvägen. En ersättningsbuss ersätter övriga sträckor. Den 5 december uppdaterades tidtabellen för denna.

 • Fler nyheter Prenumerera
Avfallsinformation för östra Tyresö

Avfallsinformation för östra Tyresö

Arbetet med att bygga ut vatten och avlopp påverkar avfallshämtning och slamtömning. Tidvis blir det svårt för slam- och avfallsbilarna att komma fram i området.
Läs här om eventuella störningar eller ändringar.